תודה יאיר על התגובה המהירה אני בוודאי יעזר בך (אין חכם כבעל ניסיון) ובשאר חברי הפורום המלומדים.
יופיטר, אני מהצפון ואת הראש אני מוסר מחר לחרט שנמצא בכפר ע"י כרמיאל
אני זוכר את התמונות שהעלת מהראש שביצעת לטמפרה לפני ואחרי והתוצאות היפות לעין
אבל המרכז רחוק לי והחרט שאני מחר ניגש אליו הוא בעל מקצוע בחסד לדברי חברים עם נסיון ממנו ועבודה שוטפת מולו ביומיום.
לגבי הסיליקון באטם מכסה השסתומים אין דרך אחרת לדעתי, נכון שעפ"י ההיגיון האטם גומי אמור לעשות את העבודה לבד ללא צורך בסיליקון אבל הבעיה שהמכסים האלו מעווטים כבר ואטם (חדש) לבד לא עושה את העבודה (אצלי בכל אופן).
בתמונה של סעפת היניקה ניתן לראות בפינה את מקום מעבר המים שבפעם הקודמת שפירקתי את הסעפת החזרתי אותה ללא סיליקון ואתמול שפירקתי אותה שוב ראיתי סימנים ועקבות מסביב למקום המעבר ונראה לי שהפעם אני אמרח סיליקון מסביב למעבר המים משני צידי האטם (יש לציין שלא החלפתי אטם כלל ואני גם לא מתכוון להחליף אלא אם כן אני אמצא אחד בתוך הסט אטמים לראש שאני אקנה).
רשמתי לי את מידות המרווחים ואני יוודא שכך זה יתבצע.
לאחר כמה שעות שבצילנדרים יש סולר אפשר לקבל אינדיקציה אם יש צורך לבצע החלפת רינגים?
אני לא פירקתי חלקים מהראש ואני נותן לחרט לבצע את כל העבודה של פירוק גל הזיזים וכו', לגבי הבלוק עצמו כיצד עלי לנקות את פני השטח העליון (חבר ייעץ לי לנקות בעזרת ספריי ממיס ונייר זכוכית עדין? לא עדיף עם בד שמיר? יש צורך לנקות גם את פני שטח הבוכנות עצמן? מה לגבי המעברים בבלוק יש דרך לנקות מהאבן והבוץ שהצטברו?
אני כמובן ארכוש סט איכותי וראיתי שרשמת למישהו לקנות של חב' ויקטור רייס אז אני יברר על זה.
לפני כשנה טיפלתי היטב במערכת הקירור כך שכרגע אני לא רואה סיבה לגעת במשאבה או בטרמוסטט למרות שאני לא פוסל את זה עקב המחירים הנמוכים והזמן הקטן שההחלפה דורשת בפונטו.
אם תסתכל טוב על המצערת שלי תראה שיש בעיה עם המנוע צעדים שנשבר לי והצלחתי איכשהו להרכיב אותו בדרך לא דרך וכרגע אני מחפש מנוע צעדים מפני ששלי עומד בסרק על איזור ה1100 סל"ד וזה קצת גבוה, הבעיה שלא מוכרים בפירוקיות את המנוע צעדים בנפרד אלא רק קומפלט את כל המצערת אז בנתיים אני ממשיך לחפש ומה שכבר מצאתי היה שייך לרכב עם הזרקה חד נקודתית והבנתי שזה לא מתאים להזרקה הרב נקודתית שלי ובנוסף גם ויזואלית הוא נראה מעט שונה, אצלי הסימונים והמק"ט של המנוע צעדים נמחקו מעליו
כנראה שסופסוף השבוע אני אתחדש גם בשני בוקים תקניים כדי שחס וחלילה.
דרך אגב אתה כבר לא היחיד עם מרימים הידראוליים למכסה המנוע
נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 27-06-10 ב 02:29.
|