צפה בהודעה יחידה
ישן 08-06-10, 07:33   #4
punto-mk1
Member

הגלגלים שלי: פונטו דור 1
דניאל - כשהתחלתי לפרק, היתה לי מטרה לנבור במערכת הקירור, לחקור איפה עוברת הצנרת של המים ולהבין למה היה מתחמם לי הרכב תוך 20 דק' נסיעה. עכשיו אני רואה שטוב גם לנקות ולשפץ מה שצריך.
לקסה - יש לי ידע בסיסי , אבל מעולם לא פירקתי מנוע לפני כן. שמתי בחומר לניקוי קרבורטורים, והורדתי גומיות. אני מניח שזה לא יועיל כי אין לי איך להזריק דרכם חומר. מקסימום אחרי הכל נעשה ניקוי אולטרא-סוניק.

עכשיו שאלה\בעיה.

אז כמו שאמרתי, המנוע מתחמם יתר על המידה. את ההיסטוריה אולי אתם מכירים ואם לא אז תראו את הקישור בחתימה (את הפרוייקט עשיתי בגלל שהרכב היה מתחמם ולא ידעתי לזהות את ההתחממות בזמן).
בכל אופן בסעפת היניקה קיים צינור מים שמתחבר לראש, על הצינור הזה יושב חיישן טמפרטורה למחשב הרכב.
הצינור מלא חלודה, סתום חלקית וכשהזרמתי דרכו מים, ראיתי שיש בו אפילו חור קטן בחלק שעליו מתלבש צינור הגומי.

אין לי ברירה, אני חייב להחליף סעפת יניקה.

אני מניח שיהיו עוד כמה חלקים כאלה שאני אצטרך להחליף, אז אני כבר מעדיף לקנות פונטו אחרי תאונה במקום לקנות את החלק מפירוק ששם יבקשו בטח 1000 ש"ח על הסעפת.

אז אם למישהו יש חבר שמכיר מישהו אחר או ראה או שמע או כל דבר שיש לו פונטו אחרי תאונה, שיפנה אותי אליו . . .

נערך לאחרונה על ידי punto-mk1 : 14-06-10 ב 23:03.
punto-mk1 מנותק   הגב עם ציטוט