צפה בהודעה יחידה
ישן 27-05-10, 16:25   #9
fugazi
Junior Member

הגלגלים שלי: פונטו SX
כתבתי תשובה ארוכה ומפורטת וכנראה שכחתי לשמור או משהו כי אני לא רואה אותה

לגבי ההצעה של לא להכניס עד הסוך - מכיר, לפעמים עובד, ולפעמים אני מתמלא בדלק

אני פשוט מבועס שכל מה שכתבתי ירד לטמיון ואין לי מוטיבציה לכתוב הכל שוב, בשורה בתחתונה,אמיר מ-"המוסך הירוק" בפ"ת פתר לי בטלפון בעייה של חיישן גל ארכובה דפוק (מנוע נכבה באופן פתאומי) - המוסך השני חיבר למחשב ולא מצא כלום ולכן לא יכול היה להצביע על התקלה משום שבמחשב לא רואים את התקלה הספציפית הזו.
החיישן הוחלף תמורת 300ש"ח והבעייה נפתרה - אני לא רוצה לחשוב מה היה מחליף לי מוסך אחר בנסיונות לפתור את הבעייה הזו.

אותו מוסך לא פתר לי בעייה של רעידות בדוושת בלם אחרי החלפת צמיגים, למרות שהחליף סט בלמים קדמי ואחורי וחייב 1400 ש"ח על ה-"תענוג".
הוא לא היה מוכן להחזיר כסף או לפצות אותי בדרך אחרת ופתר אותי ב-"לא נורא, יש לך בלמים חדשים - תיהנה מהם להרבה זמן", אני ראיתי את הדרמים שפורקו והיה עליהם הרבה "בשר".
הוא טען שהבעייה בצמיגים.

לקחתי את הרכב לאמיר ואחרי נסיעה קצרה הוא אמר לי:
"הרמתי בלם יד ומייד הרגשתי ברעידה, הבעייה מאחור".
אחרי חריתה של הדרמים וחיוב של 100 ש"ח נפתרה הבעייה שסבלתי ממנה חצי שנה וארבעה ביקורים במוסף השני.

אני סומך על אמיר כבעל מקצוע וכבן אדם, הוא יודע לתת שירות ומוכן לקחת אחריות כשיש בעיות.
אני בטוח שאם לא היה מצליח לתקן את הבעיה בנסיון ראשון, לא היה מחייב אותי עד שהבעייה היתה באה על פתרונה,למרות זאת, אני מניח שגם אמיר לא יודע הכל ויש כאן בפורום אנשים עם נסיון ספציפי בפונטו ואני שמח שאני יכול גם להנות מהידע שלהם ולקצר תהליכים, וגם להחכים בהזדמנות.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 27-05-10 ב 16:31.
fugazi מנותק   הגב עם ציטוט