צפה בהודעה יחידה
ישן 20-05-10, 18:56   #23
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
יאיר שלי, קצת סבלנות נשמה יקרה, אל תשכח שגם אתה פעם היית צעיר ורצית להיות חלוץ וללכת בדרך בה עוד אף אחד לא דרך.

מנש ידיד יקר, לגבי חוקיות העיניין, מדוע אתה הולך רחוק, גש לכל מכון טסטים ושאל שם במשרד, יש להם ספר עם כל סוגי הרכבים והשנתונים ובדיוק מה האלטרנטיבות ומה מותר ומה אסור.

אני ניגשתי לשם בזמנו לברר על צמיגי רכב שרציתי להחליף מידות, תוך שניה הוא פתח לפני ואמר לי אלה כל המידות שאתה רשאי לשים ברכבך.

לגבי המנוע, הכי מומלץ להרים טלפון לחיים ממוסך שמשון מורשה פיאט, ולשאול אותו, אם הוא לא יודע, בקש ממנו שיבדוק במרכזי עבורך. הוא אמור לדעת בדיוק מה יכול להיכנס ומה לא, האם זה כדאי וכו'. אם לא הוא ידע, אז מי ידע. הרי הוא מוסך פיאט, עברו לו בידיים כל סוגי רכבי פיאט, אז אני מאמין שהוא ידע בדיוק מה אפשרי ומה לא.

חוץ מזה אל תשכח את עיניין הבטיחות, אולי המנוע שאתה מעוניין בו שוקל יותר, ויהיה יותר עומס על המתלים ועל כל אזור תא המנוע, זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון.

לגבי הגה כח הידראולי, הסיבה היחידה שיכולה לעלות לראשי שאתה לא יכול לשים הגה כזה, היא אולי חוסר במקום באזור חגורת האביזרים, אולי אין מקום לשים שם משאבה.

כפי שיאיר כתב צריך למצוא מישהו מקצועי שמוכן לשבת על הפרוייקט הזה ולהתחיל ריתוחים וכו'.

נערך לאחרונה על ידי saar : 20-05-10 ב 18:58.
saar מנותק   הגב עם ציטוט