צפה בהודעה יחידה
ישן 19-05-10, 02:17   #11
upetar
חבר מועדון

האווטאר של upetar

הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
זה בדיוק 2דקות להירשם שם,וחבל ולא רק למיקרה הספציפי הזה,אפשר לילמוד שם המון.יש שם אנשים שממש מומחים בתחומם.לעיניננו,המשאבה מישתתפת בהפעלת ההגה לשני הכיוונים,ואים רק בצד אחד מיתאמץ יותר ,הגיוני יותר שזה או הסלקטור או הבוכנה שמפעילה את ההגה לשני כיוונים,יותר קל לפרק או לנתק את הבוכנה גם את החיבורים(צינורות)ולנסות להפעיל אותה ידנית וליראות אים ניתקעת,או להכניס לחץ פעם לצינור אחד ופעם לשני וליראות אים זז לשני הכיוונים,אים הבוכנה בסדר אז לעבור ליבדוק את הסלקטור."שים לב ,אף פעם לא טיפלתי במערכת הגה של פונטו,כול מה שאני אומר נכון למ"ע הגה בסיסית ופשוטה ומחומר מיקצועי שאני מכיר משנת 1973 .למדתי גם שפונטו זה אוטומחשב ומערכות שונות כולל מ"ע הגה, שונות ומיתקדמות יחסית לזמני.אני מציע לך לגשת למוסך אמין וטוב שמכיר פונטו לבדיקה והצעת מחיר לתיקון,ולעדקן אותנו(אגב גם טיפול במ"ע הגה ,דורש אישור מוסך לטסט).ההבדל בין צינור יניקה\מחזיר הידראולי מקורי לצינור יניקה הידראולי שנימכר לפי מטר ,זה במידות ,ובמחיר ,המקורי מגיע באינ'ץ והמגולגל במידות מ"מ,טיפה גדול,אבל סגירה טובה עים בנד נרוסטה ושום נזילה ושום רעש.

נערך לאחרונה על ידי upetar : 19-05-10 ב 02:58.
upetar מנותק   הגב עם ציטוט