צפה בהודעה יחידה
ישן 18-05-10, 21:15   #31
ברא
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
אני התכוונתי למס' הכנסה .
אני אבהיר העניין זה שאתה תקבל פטור ממכס יהיה רק בסיטואציה אחת ויחידה שתקבל משהו מחו"ל כמתנה עכשיו זה לא רלוונטי לגביך כי אתה מתכוון להביא בכמויות אז אתה חייב מכס אין מה לעשות .
רק אחרי שרואים במכס שאתה מייבא כמויות כאלה אז מס' ההכנסה יתחיל לחפש אחרך וירדוף אותך עד בתי משפט עיקולים וכנסות בתור העלמות מס' והכנסות . לכן אני מציע לך לפתוח תיק במס' הכנסה .
עכשיו אני מיעץ לך לפתוח תיק תחת הגדרה חברה בע"מ ואתה בעלים יחדים של חברה זו ככה תוכל להכניס לשותפות עוד אנשים עם אחוזים מהרווח שתקבע אתה אבל הטריק מכל העניין שרואה חשבון יכול לספר לך עליו זה אם אתה מרוויח פחות מ 60 אלף שקל בשנה אזי אתה פטור ממס' עכשו זה טורך להתחכם בעניין ברור יש דמי רואה חשבון חודשים סמליים וגם דמי פתיחה אבל תסתכל על זה מצד שני אם אתה חלילה מחליט לא להמשיך בעסק או שלא הלך לך אתה פושט רגל את החברה ושום מס' רודף אותך ברגע שהרווחת פחות מהסכום הנ"ל בשנה . ככה יהיה לך חשבוניות תקבל הוצאה מוכרת כלומר החזר מס' על פרסומות כנסים ופגישות שתסדר בחסות שלך אתה יכול לבנות אתר ואפילו פורום לבעלי קבריו ורודסטר שעוסק בכל בעיות הגג והדליפות שלו .
אני אישית חוץ מהעסק עוסק בעולם ההנדסה של תעשיה וניהול ומציע פתרונות תעשייתים לבעלי מפעלים מהגדולים בעולם למרות שעדיין צעיר האתהבתי בפיאט ושנינו מתבגרים ביחד
ברא מנותק   הגב עם ציטוט