|
תקשיב מתחום שלי תעשיה וניהול אם אתה הולך על זה ברמת יבוא אז צריך שיהיה לך מנגנון שיווק
כי תכלס זה שאתה ראשון בארץ נותן לך יתרון לבנתיים עד שאחרים יתפסו את זה
אתה צריך להתחיל לעשות קידום מכירות כלומר להניע את הרכב שכשהוא מורכב עליו גג חדש נקי ומצוחצח ולעשות DOOR TO DOOR לחנויות האבזרים ולפחות לתת להם פרטים שלך כך שאם יתקלו במשהו יצרו קשר אתך
אתה יכול לגשת כמו שאמרתי קודם ליבואני רכב שיקנו ממך למלאי יש גם יבואני רכב פרטי שמה מכוניות יוקרה וספורט ולפעמים הרכב מגיע עם קריעה במהלך ההפלגה מארצות הברית בגג אז אתה הפתרון צריך לתת לאנשים שיכירו אותך
אל תפספס מפגשי מעדונים של רודסטרים וקבריו הפוטנציאל הגבוה כמו שאמרתי לבי אם וו לפיגו 205 ו 306 ותעשה פוקוס גדול על MX5 מאזדה כי היא הכי נפוצה בארצנו
לדעתי העסק שאתה מתכנן יהיה רווחי העיקר הפרסום ואתה לא חייב להחזיק במלאי כי אם תציין שהאספקה תוך 15 יום למשל ואתה יודע שמחליפים גג זה לא משהו מאוד קריטי שלא יכולים לחכות אתו שבועיים .
חוברת התקנה בעברית זה טוב מאוד אבל אני במקומך הייתי מנסה ללמוד איך מרכיבים אם גם בעזרת איש מקצוע ככה אתה יכול לצאת לשטח בפרסומת "הגג עליך וההרכבה עלינו" ,"תדאג לגג ואנחנו לשאר"
"מבצע קנה גג לקבריו שלך וההתקה עלינו חינם " ממאמר שקראתי מלים כמו עלינו או חינם או נדאג לך מושכות את הלקוח ברמת התת מודע שלו .
לדעתי עסק אפשרי ורווחי מאוד צריך לדעת איך לנהל אותו ,תתחיל לחשוב על גדול כי על קטן ובודדים לא ילך .
|