|
יופיטר, אני מצטער אבל מאוד מפריע לי הצורה שאתה מגיב.
אני חושב שהחתימה שלך אומרת הכל. מה שאתה אומר זה לפי הבנתך או מנסיונך, וכך גם מה שאנשים אחרים אומרים פה.
אני לא מבין למה אתה לוקח את זה כל כך אישית. יכול להיות שאתה צודק. אף אחד לא אמר שאתה טועה ואף אחד לא מזלזל במה שאתה אומר.
איך מכינים קפה בשטח? אחד יגיד לשים קודם קפה במים ואז להתחיל להרתיח, והשני יגיד קודם להרתיח ואז לשים קפה. שלישי יגיד שמורידים מהאש אחרי שהמים רתחו ורביעי יגיד שצריך להרתיח 7 פעמים לפני שמכבים את האש. מה נכון? אני לא יודע. מה טעים? כולם טעימים. תגיד לראשון שהשני צודק והוא לא יקשיב לך.
כל אחד אומר מה שהוא מאמין מנסיונו. בדיוק בשביל זה יש פורום שנותן לנו לשאול שאלות ולקבל יעוץ מנסיון של אנשים אחרים, ועוד בחינם. אף אחד לא מבטיח שהדרך שלו היא הדרך היחידה. הפורום לא בא עם ביטוח.
וד"א, אם הבנתי נכון בסופו של דבר שניכם מסכימים ובכל זאת אתה מתעצבן. סער אמר שצריך לערבב עם מים, ללא חשיבות מיוחדת איזה מים. כל עוד המים לא עברו תהליך כימי (וזה מה שהבנתי, יתקנו אותי אם אני טועה) המים נשארים מים. בין אם זה מהברז, מהמזגן, מבקבוק של מים מינרלים זה לא משנה.
אני מכיר את סער בדיוק כמו שאני מכיר אותך. אני מקשיב לשניכם באותה מידה. אם יש לך בעיה עם מה שמישהו אומר אתה תמיד יכול לחלוק על הדברים שלו אבל יש דרך ויש דרך. זה ברור שאתה משום מה נגרר לפסים אישיים וחבל, זה רק מוריד מהעיקר שבדברים שלך.
אני יודע לפחות שעל נוזל קרור אני לא אשאל יותר, לאור התוצאות שזה גורר.
|