צפה בהודעה יחידה
ישן 10-05-10, 23:28   #4
bruckin
Member

האווטאר של bruckin

הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
שלום. קודם כל יוזמה ברוכה - הלוואי ויהיה שיפור כלשהו בהתנהלות היבואן בעקבות זאת...
אני מחזיק פיאט מולטיפלה 2005 טורבו דיזל ונהנה ממנה מאוד. חבל שהרכב תומחר בצורה שגויה שכזו בשנים האחרונות ולכן בקושי נמכר. 165 א' ש"ח לרכב הזה, כמה שהוא מדהים בעיני, אינם מוצדקים.
אני מאוד מקווה שהיבוא של המולטיפלה יתחדש ובמחיר שפוי יותר, שכן לרכב פוטנציאל מכירות לא רע, בעיקר לאור הפסקת ייצור ההונדה FRV.
פיאט חדשה, ירכוש מישהו שהוא לא ב"מיינסטרים" של רוכשי הרכב, אלא מישהו שנהנה מהעיצוב והיחודיות של רכבי פיאט ולכן על היבואן לקחת זאת בחשבון ולא להתבייש להביא מבחר דגמים רב ובמיוחד לא לשלול את האופציה של תיבה ידנית מכל המעוניין בכך - ובכל דגם! הרי האיטלקים בעצמם נוסעים בעיקר על ידניות...
לדעתי, מחובתם לפנות אל ציבור חובבי הרכב וליצור לעצמם תדמית צעירה וספורטיבית - בדומה למיצוב שסיאט בונה לעצמה.
אחת הסטיגמות הקיימות בשוק היא בנושא האמינות הלקויה, לכאורה. סטיגמה זו גורמת לירידת ערך מהירה יחסית למותגים אחרים. גם נושא זה על היבואן לתקוף. כאן ניתן ללמוד מהקמפיין של קרסו עם רנו - "לא רואה מוסך".
על פיאט להציע אחריות מורחבת ל- 3 שנים לפחות על מנת להתחיל לטפל בבעיה זו.
דבר נוסף - על היבואן לנצל את ירידת ערך האירו לא רק לשיפור הרווחיות שלו, אלא דווקא להורדת מחירים חלוצית מבין היבואנים של המותגים האירופאיים, מה שעשוי ליצור תנופת מכירות מחודשת.
מקווה שבאמת ייצא משהו מכל התגובות שיירשמו כאן,
איתי.
bruckin מנותק   הגב עם ציטוט