נושא: N.G.R
צפה בהודעה יחידה
ישן 22-04-10, 22:37   #40
elvis
Member

האווטאר של elvis

הגלגלים שלי: פונטו 1600 סמ"קELX
SAAR שוב שלום

טוב אני מודה שיש לי בעיה בהבעה בכתב , בפרט במדיה הנוכחית אז בוא נתחיל מההתחלה:
1 בשנה שעברה כשבוע לפני פורים נדלק לי בלוח השעונים האור של האינג'קטור וכבה במשך מספר פעמים בכל נסיעה . כך כל יום. בד בבד לעיתים מאד רחוקות נכבה לי האוטו ברמזורים או בפקקים ולא יחסתי לכך חשיבות . חשבתי שאולי קפץ לי הקלץ או משהוא כגון זה. בכל מקרה נכנסתי למוסך "מוטי ויוני" בבית שמש שעד אותו יום עשקו אותי ממש (לא ללכת לשם) וחיברו אותי למחשב ואמרו שצריך להחליף משהוא שעולה הרבה והם צריכים לבדוק והתיחסו מאד לא יפה ולכן
הלתתי לא לחזור לשם יותר לעולם. נדמה לי שגם הם דיברו על EGR
2 ואז בפסח שנה שעברה הלך לי ראש מנוע והמליצו לי על המוסכניק הנוכחי שלי שטיפל יופי באוטו וגם בדק רצועת טימינג ובסוף חיבר את האוטו למחשב ואמר :EGR אבל "אם לא מפריע לא צריך
לגעת עד שילך לגמרי" אז לא נגעתי.
3 לפני חודשיים זה קרה : איך שהתנעתי האוטו נכבה. בקושי הצלחתי להגיע הביתה. וכמו שזה החמיר ככה זה פתאום הסתדר למרות שתדירות ההכבות של המנוע גדלה מאד .
חשוב לציין שבכל התקופה הזו, מפורים , האור של האינג'קטור דולק בנסיעה לעיתים יותר ויותר קרובות ולפרקי זמן יותר ויותר ארוכים.
4 היום , ה22/4/2010 מוסכניק אחר מירושלים החליף משאבת דלק באוטו +שטיפת אינג'קטורים+שטיפת מערכת דלק+ריסט למחשב ומאז האור של האינג'קטור לא דולק בכלל , גם לא כשמתניעים (מה שבמצב תקין לא אמור לקרות).
אז מה עכשיו
elvis מנותק   הגב עם ציטוט