צפה בהודעה יחידה
ישן 21-04-10, 12:02   #9
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
יופיטר אם יש לך משהו לומר, אתה יכול לומר אותו, אין צורך להסתתר אחרי מילים (בכל זאת אני את כיתה ג' עברתי דיי מזמן).

לגבי השימוש במילים "מיצוה לילמוד מפי הגורו שלכם", אז אם כבר יכתב בעברית מצווה ללמוד מפי הגורו שלכם. לגבי השימוש במילה גורו - אני לא גורו של אף אחד, כך שאם אתה חושב שאני גורו הפוסל, במומו פוסל.

אני דווקא חושב שלתולעת מגיע יותר כבוד ממני. שכן אני בשביל להיווצר לעולם הזה נדרשתי לעבור שלוש פעמים בדרכי השתן (פעם 1 מאבי לאימי, פעם 2 בכניסה לאימי, פעם 3 היציאה מאימי לעולם), ואני יכול להראות לך זן של תולעים שלא צריך לעבור פעם אחת בדרכי השתן בשביל להיווצר, אלא הוא נוצר ממים.

כך שבעינייני כבוד (גורו) - לא מגיע לי, ואני אף בורח ממנו.

לגבי מה שכתבתי, אם תראה את קצב התשובות שלי כאן בפורום בכללי תבין, לא תמיד אני מתעמק בפרטי הרכב והדגם, יש בעיות שאין לי טעם להיכנס לפרטי פרטים. אני נורא מתנצל שלא לקחתי בחשבון שמדובר באונו, שכן שם הפלאגים מורכבים בראש המנוע ושלא לקחתי בחשבון שתפקח עלי.

עם זאת התשובה המוטעת שכתבתי, כל בר דעת יכול להסיק ממנה את המשפט הפשוט שכתב החבר בן, אם הפלג בפנים משמע הוא סוגר את הפתח שממנו הייתה אפשרות שיכנס אותו אום מסתורי! אי לכך ובהתאם לזאת אין לו לאן להכנס ולכן אין לו את האפשרות לגרום נזק!!!

אך אתה דווקא בחרת לפעול ולהתבטא אחרת, אבל זה בסדר גמור, אתה צודק, אני טועה. אני מתנצל מעומק ליבי על שבכלל העזתי לפעול כפי שפעלתי, ומקווה בתקווה אינסופית שתצליח לסלוח לי אי פעם, בכל זאת אתה מעולם לא עושה טעויות, ואתה שאיפה של בני המין האנושי.

נערך לאחרונה על ידי saar : 21-04-10 ב 12:05.
saar מנותק   הגב עם ציטוט