צפה בהודעה יחידה
ישן 19-04-10, 11:56   #12
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
שטויות לקסה לא נורא,
לגבי החבר פותח השרשור, אני מעוניין להודות לך מעומק ליבי על שטרחת ורשמת בשנית את חוות דעתך והתרשמותך. אין ספק שהדבר יכול לסייע רבות למי שבעתיד ירצה לבצע סקר שוק ו/או סקר שביעות רצון ולדעת בטרם הוא קובע תור ומבזבז יום עבודה ונסיעה לבעל מקצוע כלשהו.

כבר אמרתי בעבר ואומר שוב, לחוות דעת של אדם משמעות אדירה, אם כי היא אינה מייצגת מידגם בעל תוקף חיצוני, אך עם זאת היא בהחלט נותנת למאזניים להיות שקולים משני הצדדים.

על אשר אני יכול להעיד שהוא אכן מומחה בעינייני מיזוג לרכב ועוד.
בלי שום קשר אליו, לדאבוני הרב ומניסיוני רב השנים אני יכול להעיד, שברגע שלאדם מתחילה להיות עבודה , עקומת הביצוע שלו מתחילה לרדת, משמע באופן לגיטימי הוא מתחיל להתנהג על מי מנוחות, ובכך מרשה לעצמו לתת מחיר גבוה ביחס לאחרים.

תמיד לאורך השנים כאשר המלצתי לחברים מהפורום או לאדם אחר על בעל מקצועי כזה או אחר, תמיד דאגתי שהוא אדם יחזור אלי טלפונית ויאמר לי התרשמותו האישית, על מנת להמשיך ולעקוב פעם אחר פעם, שאותו בעל מקצוע המומלץ על ידי הוא אכן שומר על ה"מוניטין" בכבוד וביושר. בשנייה הראשונה שאני רק שומע פיפס קטן מאותו הלקוח, אותו בעל מקצוע באופן מיידי נמחק ברשימת המומלצים על ידי.

אמר שלמה המלך בספרו קהלת ספרו האחרון שכתב טרם פטירתו "טוב שם משמן טוב".
אני לפני שבועות מספר המלצתי על עופר קצב בכל עיניין מיזוג הרכב (יש לו גם פרסומת פה בפורום , אם תרים את המסך ללמעלה תראה אותו בכותרת). היה פה אח של חבר הפורום בשם שי, ששמע לעצתי וניגש אליו, הוא דאג ליצור עימי קשר על מנת להתייעץ לגבי עיניין אחר וסיפר לי שהוא היה אצלו, מייד שאלתי אותו על החוויה ואיך היה, ושורת הסיכום הכי חשובה המחיר, כמובן שתגובתו על עופר לא הפתיעה אותי והוא היה מאוד מרוצה ממנו בכל הבחינות. כך שאני ממשיך להמליץ עליו.

כעת יכולים לקום כל חסידי האומה ולומר מחיר לא משקף הכל, אז נכון אתם צודקים אבל שוב לא בכל מחיר, אין מה לעשות אם היה לנו כסף וודאי שלא היינו נמצאים פה, אלא היינו כולנו רשומים בפורום של מרצדס (אם יש להם כזה), ולא היה מעניין אותנו 1800 ש"ח לפה או לשם.
אך מרביתנו סטודנטים אנשים המרוויחים את לחמנו ביושר המממנים את עצמו וחלקנו גם את המשפחה, אז מחיר הוא בהחלט שיקול. כמובן שיש מאזניים שיש לקחת את השיקול ולאזן ובכך גם למצוא מישהו שהוא מומחה במקצועו, ומצד שני גם שיהיה ישר הגון והוגן.

המון תודה לפותח השרשור ולכול מי שתמיד חוזר לשרשור שהוא פותח על מנת לסכם את העניין ולהעלות ממצאים וחוות דעת, זה מאוד חשוב ולעיתים חשוב בדיוק כמו פתיחת השרשור עצמו.

נערך לאחרונה על ידי saar : 19-04-10 ב 12:00.
saar מנותק   הגב עם ציטוט