|
אם ככה חבל שעורכים פה הודעות כאלה!! חבל שהודעות לשבחו של בעל מקצוע מרעיפים פה לכל עבר אבל כאלה שמגנים את בעלי המקצוע שמנסים "להשחיל" אותנו הלקוחות מוחקים.
בכל אופן אני ירשום שוב.
קבעתי אצל אשר מפ"ת שתי תורים לתיקון מערכת המזגן. אחד לאאודי A4 של ההורים ואחד לפיאט בראבו שלי הגעתי עם האאודי לציין שסך הכל מדובר בחור ברדיאטור שאני פירקתי שלחתי לתיקון והרכבתי חזרה בעלות של 70 שקלים והחלפת רצועה למזגן ופילטר בעלות של 70 שקלים.אשר רצה 1800 שקלים. הוא הסביר את הסכום ככה: צריך פה מילוי גז ואז וואקום ואז הזרקת זרחן ואז איתור תקלה (חור ברדיאטור) עד כאן דרש 250 שקלים. מהשלב הנ"ל הוא רצה 1000 שקלים רדיטור טען שלא ניתן לשפץ רצה עוד 800 שקלים ליישור הטמבון אצל פחח מטעמו על מנת שיוכל לתת אחריות לעבודה. על פילטר זגן רצה 80 שקלים ועל רצועה רצה 60 למישהו זה נשמע הגיוני?!?!?! הצעתי שאני יביא רדיאטור חדש דרך חבר בעל הנחות ב"אמסטרדאם" רדיאטורים בראל"צ בעלות של 400 שקל ואז הוא אמר לי אני לא אוהב את החכמולוגים שתמיד מנסים להביא יותר בזול. הבהרתי לו שמדובר בהפרש ענק! ובכל זאת הוא טען שאם הוא לא מרוויח על החלק הוא לא נותן אחריות.
עד כאן.
הגעתי הביתה פירקתי טמבון שתי מכות פטיש והוא התיישר פירקתי רדיאטור מזגן ניגשתי למכון רדיאטורים הוא ריתך אותו לקח 70 שקל הרכבתי חזרה החלפתי רצועה ופילטר ב70 שקל והלכתי למלא גז ב100 שקלים. אז מנהלים נכבדים למה למחוק הודעות שרק דואגות לנו הצרכנים לא לצאת פראיירים?!?! זאת ממש שחיטה! 1800 שקל!(אגב לפני מע"מ ) אלא אם כן יוצא לכם טיפול חינם אצל אותו אשר.
אחלה ערב.
|