צפה בהודעה יחידה
ישן 19-02-10, 07:24   #15
simon377
משורר הפורום

האווטאר של simon377

הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
צטט:
במקור פורסם על ידי raanan_t צפה בהודעה
הגענו לשניר, האמא המשיכה לביתה ואנחנו ירדנו ליד חדרה של הבחורה החביבה. זו, למרבה ההפתעה, הזמינה אותנו לקפה אצלה בחדר. התעכבנו שם כחצי שעה נעימה, הודנו לה מקרב לב והמשכו לדרכנו.

לפעמים זה מפתיע כמה אנשים מוכנים לעזור ולתת לאנשים שאינם מכירים.

מוזר, בתקופתי הייה לזה שם אחר.

עוצר, כמעט תמיד.
תקראו, יש מוסר השכל בסוף.

עדיפות: סדר יורד
חיילים
מטיילים
דוסים
דוסים שמנים
דוסים שמנים ומזיעים
דוסים שמנים ומזיעים עם מבט מטורף.
(אין לי שום דבר נגד דוסים חוץ מאלה שלא משרתים את המדינה)
בחורות.
בחורות כוסיות.
בחורות כוסיות שעוצרות טרמפים לבד באמצע הלילה.
(בשונה מדוסים, יש לי משהו נגד בחורות, ואני אסביר למה. (ולא, אני לא אוחז כיורים)

לפני כשלוש- ארבע שנים, בצאתי מירושליים אספתי טרמפיסטית חביבה .
(מה אני מזווג את השכל, 'חביבה' עאלק, כוסית אש. )
תוך כדי שיחה הגענו (איך לא?!) לדיבורים על סקס וכו'. (מיד נהייתי "נהג זהיר" 80 כל הדרך,כולל ירידות )
אני, כולי שמח וטוב לב ,מבסוט על הכיוון שהתקבל, חושב לעצמי "אולי יש מצב ללכלך ריפודים" (למען הפרוטוקול, זה הייה בתקופה שעוד הייתי "פנוי להובלה")

אנחנו מתקרבים ללטרון והיא שואלת אם בא לי "להקפיץ" אותה הבייתה, לאלעד, ו"נראה מה יהייה".

כוסית כוסית, אבל 2 בלילה ואני עייף תחת. למי יש כוח לנסוע לאלעד ואח"כ לחזור הבייתה באמצע הלילה?

אני מסרב בנימוס ואז פתאום הבחורה יורה "אז אתה מעדיף שאני אתלונן במשטרה שניסית לאנוס אותי?"

לקח לי כמה שניות להבין מה הבת-זווגנית הזאת אמרה לי.
אמרתי לה "אין בעיה, אני אקח אותך" ובלב התחלתי לקלל אותה. כל הדרך עד לאלעד אני מקלל אותה בכל השפות שאני מכיר (וגם כאלה שלא) משתדל לא לחזור על אותה קללה פעמיים.

בכניסה לאלעד היא מסתכלת עלי, ואומרת לי "מה נלחצת, צחקתי איתך". (חזרתי על כל הקללות, פעמיים ובמהירות)
חייכתי (ובלב חשבתי ,אם לא הייה קיים דבר כזה "מאסר עולם", גם את לא היית קיימת עכשיו) וביקשתי ממנה שתכוון אותי לבית שלה. (שרק תעוף כבר מהאוטו)
היא שאלה אם בא לי לעלות אליה, אמרתי "סבאבה" ו(בלב אני חושב איך אני מעביר אותה דרך מטחנת בשר ועושה ממנה קבנוסים )

הגענו ל"בית" שלה.
אתה בא?
כן, כן, שנייה אני בא.
בשנייה שהיא יצאה מהרכב שמתי גז וזרקתי קלאץ' כמו שבחיים שלכם לא ראיתם.
אני לא יודע כמה זמן לקח לי לצאת מאלעד, מה שאני יודע זה שסובארו קופצת באוויר בפסי האטה.
מאז למדתי כמה דברים:
בחורות שעוצרות טרמפים לבד באמצע הלילה הן פסיכיות.
בחורים שעוצרים טרמפים לבחורות שעוצרות טרמפים באמצע הלילה הם פסיכיים.
אלעד-קריית גת זה יותר רחוק מאילת-קריית שמונה.

מאז לא הייתי באלעד, אני שונא את המקום הזה.
אני בקושי מדבר עם בן דוד שלי "אלעד" מאז. (לא באמת)

תיזהרו, ותמשיכו לקחת חיילים הביתה.

נערך לאחרונה על ידי simon377 : 19-02-10 ב 07:26.
simon377 מנותק   הגב עם ציטוט