|
האמת עידן, לא הרבה יגידו כך. כמו שאמרתי, בגדול אני מסכים, אבל אתה לא יכול להתעלם מכך שיש רכבים אשר ישרדו התעללות / הזנחה טוב יותר. לא שאני מתכון להזניח חס ושלום, אבל חשוב לי שהרכב יהיה סלחני.
אני בספק גדול שאפשר לקחת רכב יפני ולהשוות אותו לרכב צרפתי. אולי זה סטיגמה שנוצרה ומטעה גם אותי. אני כמו שאמרתי מאוד מרוצה מ- "פיאט" שכל כך דואגים להשמיץ בכל מקום.
אני נוכחתי לראות או יותר נכון לשמוע מאנשים מקורבים, שיש רכבים אשר מצריכים יחס רגיש מאוד וטיפול קפדני ביותר, אחרת הרכב יהפוף לסיוט.
אקח לדוגמא מחיי, הבן הבכור של אבי, נוהג על בלנו שנת 99, לעולם לא טופלה במורשה, לעולם לא קיבלה שמנים יקרים ובטח ובטח שלא נדבר על מי קירור. עממה, הרכב נוסע מעולה למרות שכבר עבר 30K ללא טיפול.
כן, יכול להיות שזה הזנחה של ממש, אבל מנסיון מאוד ארך עם הרכב הזה, הוא פשוט שורד אמיתי, סוח על איחורים בטיפול ופשוט נוסע ונוסע ונוסע.
אז נכון, הבטיחות שלו ירודה מאוד ויש את המחלות וחסרנות שלו, כמו בכל רכב. אבל אי אפשר להתכחש שהרכב הרבה יותר סלחן מהפונטו. אני רוצה לראות אותך נוסע ב HGT עם שמן של מוסך חאפר עם מים ברדיאטור ולא מחליף פלאגים.
נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 07-02-10 ב 02:05.
|