אכן לא ניסחתי את עצמי ברור.
ראשית אני מודה לכל העוזרים, אני אנסה לנסח טוב יותר מה שאני מחפש.
החוסר בכוח ב SX, הביא אותי למצב שבו אני רוצה רכב עם כוח. ומכאן אולי נובע הבילבול עם רכבי ספורט.
אז הבנתי ממכם שרכות ושקט מרכבי ספורט אני לא אקבל.
ערן, מה שהצעת נשמע מעניין, אך יש לי בעיה עם העיצוב של הרכב. כל פעם שאני רואה רכב כזה על הכביש עולים בי כמה מחשבות:
1. פנסיונר
2. אישה פרזיטית שיצא לבזבז את הכסף של בעלה
לרכב אין מראה צעיר ואני מוצא אותו קצת משעמם, אומנם לא מכיר את גרסת הספורט, אבל אני מחפש משהו עם אופי.
עד כה הרעיון של האלפות היה נשמע לי הכי מעניין.
הרצתי חיפושים על 2 הדגמים שארילו הציע, ונראה לי שאני אתחיל לאט לאט לחפש לי אחת.
שסיפרתי לאחי ולהורים שאני מתגרש הם ממש לא קיבלו את זה טוב, הם יודעים שהשקעתי המון כסף, אך ששמעו שאני מעביר לבן הבכור שלהם החמיצות בפנים הפכה לחיוך עם גאווה.
אבא שלי ממש בעד הרעיון של הגרנדה, הוא חושב שזה הרכב שהכי מתאים לי, אמא שלי תומכת בו.
מכיון שאני הולך לשלם על הרכב ואני הולך לנהוג בו, אני חושב שאני אבחר בכל זאת באלפות. למרות שהגרנדה זאת באמת אופציה לא רעה. באותו הסכום אני יכול להביא לי משנת 2008 ותהיה מאוד חסכונית, אבל, אבל גדול, סביר להניח שאני אתבאס מהר מאוד מהמנוע הקטן וחוסר ההנאה מהנהיגה.
לסוכן פיאט, או שהחוש הומור שלך קצת הרבה גרוע, או שבחיים שלך לא שמעת איך המנוע V8 1.25 של פיאט נשמע שלוחצים אותו. לי אישית זה מעלה תמונה בראש של פינצ'ר שמנסה להפחיד אמסטף עושה מלא רעש ומעלה גיחוך.
צטט:
|
ומישל עכשיו אחרי ההשקעה? באסה קצת לא?
|
הרכב ישאר אצלי עד אוגוסט, ככה שאני עוד אספיק להנות ממנו. חוץ מזה, אני עדיין אזכה לראות אותה יום יום.
אימפרזה משנת 2001 שעברה מתיחת פנים.
לסיכום:
אני אשמח לשמוע את דעתכם על אחת מהדגמים שארילו הציע, אתחיל לאט לאט לרחרח סביב נושא האימונת של האלפות. למרות שמם הרע של האטלקיות, ה SX השאירה רושם ממש טוב עליי.
כנראה שאני אמשיך עם איטלקיות.
Caveman, בגדול אני מסכים איתך, כל רכב יפגין אמינות אם מטופל כראוי. אבל, אני רוצה לראות אותך אומר את זה לאחת מבעלי C5 מהדור הישן.