קניתי פונטו

שנת 2000 מנוע 1250 עם 60 כ"ס וכל האבזור שהיה אפשרי אז (חוץ מאולי כרית אוויר שניה וabs, הם לא חסרים לי תאמת)
האוטו במצב ממש מעולה קוסמטית, חיצונית ופנימית. הריפודים והדלתות כתומים (מקורי) ואני אישית מת על זה!!
מבחינה מכאנית הכל נראה טוב מאוד חוץ מהעובדה שאין טרמוסטט (האוטו נסע עם המחוג חום למטה מנתניה עד פתח תקווה) ושה"נוזל קירור" הוא מים. כמובן שזה יסודר בימים הקרובים. הא וגם הצמיגים גמורים...
בנתיים כבר החלפנו פילטר מזגן וניקינו את כל העלים שהיו שמה, פנס איתות שהיה חסר נקנה, גומיות לדוושות.. וקצת נקיון.
הכל עובד, מזגן מקורי, חימום, חלונות, נעילה.. הכל מעולה, לא מאמין שאוטו כזה יצא במקור מהשכרה

אחרי ההשכרה הוא היה אצל מישהו אחד עד היום.
לא צילמתי הרבה, שיהיה לי "אלבום" שלם אז אני כבר יפתח גלרייה פה בפורום
יש לי גם כמה שאלות:
1. האוטו בא עם 2 מפתחות, אחד כתום גדול ואחד כחול קטן, שניהם נראים מקוריים. שנוסעים עם הכתום יש בלוח שעונים נורה שכתוב בה code, שנוסעים עם הכחול אין את הנורה. מה זה אומר? המוכר אמר שבכתום אין את הצ'יפ של האימובלייזר, אז למה זה מניע אם ככה? אני אשמח להסבר על כל העסק הזה. גם המפתח הכחול שחוק מאוד והוא בקושי יחזיק על מחזיק מפתחות, הלולאה שלו התפוררה ונשאר חלק ממש דק לפני הנפילה. יש דרך לשכפל בזול מפתח כזה?
2. ברשיון כתוב sole בבגאז' כתוב xtz ובדלתות כתוב stile, מי צודק?
3. מה לטעמכם כדאי לעשות מבחינת טאסות/ג'נטים? זה גודל 14
4. עם איזה חומר הכי קל וכדאי לנקות לכלוך שחור שנדבק לריפודים?
תודה
ליאור