צפה בהודעה יחידה
ישן 03-02-10, 11:14   #4
ilank
Junior Member

הגלגלים שלי: 16v elx
אני מאוהב באוטו

אבל אשתי רוצה למכור אותו כי היו לנו הוצאות רבות מאוד בשנה ורבע האחרונות ...
לפני שנה ורבע הלך הגיר איזה תוף שמחבר את כל העסק לא עבד כמו שצריך מה שהיה קורה כשמשלבים לדרייב לא היה שילוב רק לאחר כמה שניות ואם מכות גז קלות. לאחר השידוך הגיר עבד כרגיל אבל זה החמיר ולפעמים לקח דקה שתיים עד שהיה נתפס למצב דרייב ואם זה קרה אם קצת גז אז כמובן שהשידוך לווה במכה. אז מאחר שידעתי כמה האוטו שמור הלכתי על שיפוץ במכון גערים ברון בבני ברק שעלה 8000 ש"ח רק החלק שנראה כמו תוף עלה 4000 ש"ח והכל היה בסדר לכמה חודשים. לאחר 4-5 חודש בערך 7K התחילו החלקות בגיר הטורים היו עולים בלי סחיבה. חזרתי למכון שנתן 3 חודשים אחריות אז אחרי שפירק ראינו שהשמן שרוף ודיסקיות המצמד שחורות (יש סט של בסביביות 8-10 דיסקים טבעתיים שמהווים את המצמד) לאחר קריאה בפורומים מסתבר שאסור לשפץ את הגירים הרציפים כי הם עובדים על לחצי שמן ואף פעם אי אפשר להרכיב ולאטום מחדש מה שכנראה קרה כי לא יכול להיות שהגיר עשה 160K ולאחר השיפוץ לאחר 5-6K הולך המצמד בקיצור המכון התנער ובסוף החלטתי על גיר מיבוא שעלה 4600 ש"ח והמכון הרכיב לי אותו בחינם. ועכשיו בא הראש מנוע עוד 4000 ש"ח כולל צינור וטרמוסטט ניקוי בית מצערת ושמנים כי נכנס נפט מהחלחול. אתם מבינים למה אשתי מתחרפנת הוצאתי בשנה את המחירון של האוטו על התיקונים אני ממש מיואש . לא היה סניגור גדול ממני על האוטו . אם החלחול סביר אולי אשכנע אותה להשאר איתו אבל אם המנוע לקראת אוברול אז להפטר ומהר. מה לעשות ???
ilank מנותק   הגב עם ציטוט