צפה בהודעה יחידה
ישן 22-01-10, 06:44   #16
orenhazan
Senior Member
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מיתר (דרום)
הגלגלים שלי: punto HGT
הודעות: 454
אני חייב להבהיר משהו לגבי הוריאטור אין בו שום בעיית יצור. אותה חברה שמייצרת אותו (שכחתי את שמה כרגע) ייצרה חלק תקין לחלוטין שעומד בכל הדרישות והדבר הזה נבדק לא אחת על ידי היצרן. אם החלק לא היה תקין מלכתחילה לא הייתה בעיה בכלל אותה חברה שמייצרת אותו הייתה מייצרת חלק חדש תקין היצרן היה מפרסם ריקול ובזה היה נגמר העניין.
אבל המצב הוא לא כך. הבעיה היא לא בחלק אלא בניתוב השמן מנוע אל הוריאטור ופה זה פאשלה של פיאט ולא בחלק עצמו. לראיה שיש סוגי רכבים שבהם מורכב אותו וריאטור אבל עם תיעול שמן נכון ושם החלק הזה חי מאות אלפי קילומטרים בלי ציוץ של רעש הכי קטן.
לפי דעתי בגדול זו בעייה שאפשר לחיות איתה הרכב שלי עם 240K כמובן עם החלפות כל 60K של הוריאטור אבל אני לוקח את זה כחלק מטיפול טיימינג וכך צריך להתייחס אל זה. נכון שצריך להילחם בקטע של סמל"ת שתספק את החלק והעבודה במחיר מופחת אבל עוד פעם ואני חייב להדגיש לא פתרנו את הבעיה ועוד חודשיים נבוא עוד פעם לסמל"ת ונגיד הוריאטור מרעיש תחליפו לנו עוד פעם. זה מין מעגל שסמל"ת לא רוצה ולא מעוניינת להיכנס אלו בייחוד שהדגם הזה גם לא נמצא באחריות ייצרן.
מקווה שהבהרתי כמה דברים ושוב אני כמובן בצד שלכם ולא של סמל"ת אבל מן הראוי להציג את כל התמונה השלמה.
orenhazan מנותק   הגב עם ציטוט