|
החלפת מנוע וכל מה שנלווה
נכון לעכשיו אני מנסה להבין תיאורטית אם אפשר הדבר, לפני שאתם קופצים שווה לא שווה אנא התיחסו לשאלה עצמה.
המנוע המדובר הוא כמובן מנוע HGT, אבל לא מחייב, הבנתי מכמה אנשים שאפשר להזמין מנועים מחול. איך זה עובד ?
אז נגיד והשגתי מנוע, מה עוד אני צריך ? מזרקים שונים אני מניח, מחשב, צמה ומה עוד ?
האם צריך להחליף גם גיר ?
בגדול, אני מעוניין בסה"כ להוסיף רק עוד כמה כוח סוס, ה- SX פשוט קצת איטית בשבילי. אז נכון, זה בא לטובתי בצריכת דלק הנמוכה שלה, אבל אני חושב שאני מעדיף לשלם קצת יותר כדי לזוז יותר מהר.
חברה, הרצתי חיפוש, אני יודע שכדאי לקנות כבר אקזמפלר מוכן וכו הבנתי שיש מנוע חזק יותר אז גם בולמים ובלמים צריכים להיות בהתאם, אבל בכל זאת, אין שום דרך לעשות את ה- SX קצת יותר זריזה ?
לפני כמה ימים עידן שלח אותי לאיזה מגרש, שם מצאתי HGT ירוקה, המצב החיצוני הוא מצב טוב אבל עד לכאן. במיכל מים שאמור להכיל פראפלו צפה לה שם בכיף חלודה עם ריח נוראי, הילוכים לא נכנסים בכלל ורואים שעל הרכב לא עברו חיים פשוטים.
המוכר מוכן להעיף אותה בסכום הזוי לגמריי, מה שהופך את העסקה לנורא מפתה, אבל, מה שאותי עוד יותר מעניין זה ליצור רכב אחד משני הרכבים, השאלה אם זה אפשרי. ז"א לקחת את כל החלקים מה HGT הדרושים, ולהעביר אותם ל SX
אני מבין שתהיה בעיית חוקיות גם, אשמח לשמוע הסבר מפורט על כך.