|
היי תומר פשוט לא הייתי בבית בערב לכן לא יכלתי לענות לך אבל אני ינסה להתייחס לעניין הקילומטרז התמוה גם בעיניי כמו שאתה יודע כבר אפשר לזייף את הקילומטרז בפונטו ספייס בכל הדגמים אבל זה מצריך השקעה של קניית לוח שעונים חדש לוח שעונים מפירוק לא יעזור כי בלוח הזה אתה יכול לשנות את הקילומטרז רק כלפי מעלה לוח שעונים של HGT עולה בסביבות 4000 שקל נניח ורצו לזייף את הקילומטרז ברכב אני לא מאמין שילכו וישקיעו בלוח שעונים חדש מה שכן היה בעבר זה שמוסכים מורשים היו מזמינים במסגרת אחריות לוחות שעונים חדשים באמתלה של תקלה כלשהיא ואז בזמן הכנסת לוח השעונים למערכת של קו ה CAN לרכב הם היו רושמים קילומטרז נמוך ממה שהיה מופיע לפני כן לבקשת בעל הרכב כמובן. בסמל"ת עלו על העניין די מהר ונתנו הנחייה שלפני אישור למוסך מורשה להחלפת לוח שעונים הלוח היה חייב להיבדק לאימות התקלה על ידי נציג פיאט ואז רק אושרה ההחלפה להגיד לך שזה פתר את בעיית הזיופים לגמרי בטוח שלא ממה שאני יודע עד עכשו מעבדות אלקטרוניקה למינהם לא הצליחו לשנות את הקילומטרז בלוח שעונים משומש כי פשוט הלוח לא ניתן לפירוק ואם אתה מנסה לפרק אותו אתה פשוט הורס אותו.
להגיד לך אם זייפו פה במקרה שלך עוד פעם אי אפשר לדעת אבל חשוב שתדע את כל העובדות ותעשה את השיקול הנכון לבדוק את זה בטוח קצת קשה. מה שאפשר לעשות זה לבדוק האם פעם הוחלף לוח שעונים באחריות לרכב הלוח באחריות 3 שנים כך שיש סיכוי אבל גם פה ישנה בעיה כי לפעמים המוסכים המורשים היו מוציאים דרישה לחלק באחריות על מספר רכב אחר מאותו סוג ואז קשה לעקוב.
בכל מקרה אלה העובדות מקווה שעזרתי.
אורן.
|