|
בוא נעשה לך סדר מה חשוב ומה לא.
לגבי הנקישות בוריאטור זה טבעי שיהיה רעש בכל זאת הרכב עבר כבר 63000 ק"מ.
לגבי תושבות מנוע ב HGT יש 3 תושבות מנוע אחת עליונה שרואים אותה גם שהיא הולכת לגמרי לא תרגיש רעידות במנוע אבל היא גורמת לרעשים מתי שאתה עולה על במפים או משהו דומה.
לגבי התושבת התחתונה (תושבת משקפיים כך היא נקראת) גם היא הולכת מהר אבל היא התושבת הכי זולה ברכב כ 270 שקל וההחלפה שלה היא מאוד פשוטה.
לגבי התושבת השלישית והיא תושבת הגיר היא מחזיקה המון מעמד ראיתי כבר HGT עם 200000 ק"מ שעדיין לא החליפו את התושבת של הגיר.
לגבי הנקישות מהשסתומים ב HGT יש שסתומים הידראולים לכן אין מצב של נקישות מה שהם שמעו זה את הרעש של הוריאטור ואז מרוב שהם מבינים הרבה אז הם מייחסים את זה לנקישות מהשסתומים.
לגבי תצרוכת שמן אין דרך לבדוק תצרוכת שמן שהרכב עומד אלא באמת לבדוק את זה בנסיעה ב HGT אין בעיות של אכילת שמן כמובן אם אין נזילות לכן לא צריכה להיות בעייה.
לגבי נזילת שמן תיבת הילוכים זאת בעייה ידועה זאת לא נזילה אלא הזעה מהחיבור של שני חלקי הגיר הדבר נובע מאיכות חומר האיטום שהאיטלקים השתמשו זה קיים בהרבה HGT שאני מכיר לכן אין מה לנגוע ואם בכל זאת אתה מתעקש לתקן את זה אז זה מצריך את פירוק הגיר דבר שמיותר לפי דעתי.
לגבי המצמד מניסיון המצמד ב HGT מחזיק כ 100000 ק"מ בערך ואני מדבר על נהיגה נכונה ולא מתעללת לכן אני מאמין שאפשר למשוך עם המצמד הקיים עוד קצת.
לגבי הסעיף של האחריות למחשב אתה צריך להבין שחלק אלקטרוני לא ניתן לבדוק ולהגיד מתי הוא יתקלקל לכן מכוני הבדיקה מכסים את עצמם ולא נותנים אחריות לחלקים אלקטרוניים ברכב ובצדק.
כעיקרון אני אישית לא שמעתי על HGT שהוחלף מחשב הזרקה המחשב הוא מתוצרת חברת היטצי והוא מאוד אמין ומחזיק שנים רבות כך שזה לא מקור לדאגה.
לסיכום על פנו נראה כעסקה טובה גם המחיר טוב לפי דעתי תיקח את הרכב.
בכל מקרה תתחדש ושיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי.
אורן.
|