צפה בהודעה יחידה
ישן 16-12-09, 11:37   #25
idango
Senior Member

האווטאר של idango

הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
צטט:
במקור פורסם על ידי raanan_t צפה בהודעה
עידן, אם הוא אמר לך שהג'אנט לא טוב, הוא כנראה לא ניסה לדפוק אותך.
צודק , לא ניסה לדפוק אותי.

מישל 27,לאתה מה מכפיש אותי , קורא לי קשקשן ,מפגר , שקרן וממציא דברים - למה ? לא ברור . זאת השיחת טלפון בנינו .

אתה מכחיש את מה שאמרת לי בשיחת טלפון ?
עידן:"למה אתה רוצה את הג'אנטים שלי כבר יש לך סט כזה?"
מישל 27: " הג'אנטים שלי לא טובים , צריך להשקיע עליהם כסף . "
לא הזכרת שזה בגלל צבע! כנראה שלא נדע לעולם את האמת.

זה לא אישי ,אני בטוח שאתה אחלה גבר. אבל אם אתה מציין ופותח את הנושא בדפי הפורום אז צורם לי שאתה לא מספר את כל האמת ויודע שאם תספר רק את הצד שלך אז זה יפגע במישהו וחבל , הוספתי את מה שאני יודע ומכיר.

תתיעץ עם עורך דין ? על מה? כל הקלפים נגדך ,

צטט:
במקור פורסם על ידי mishel27 צפה בהודעה
כשX הראה לי את הגאנטים נכנסתי קצת להלם, סוג של אכזבה, נו טוב, אולי באמת ציפיתי יותר מדי מגאנט שהוא 8 שנים על הכביש. בכל אופן, הגאנט לא היה שמור, היו המון פגיעות צבע ושריטות, ב-2 הגאנטים הקצה היה אכול ומגורד,.
ידעת שאתה קונה מוצר יד 2 בעל בלאי!

צטט:
בפנציריה ניגש אליי בחור בשם אלי, שאלתי את אלי מה מצב הגאנטים, אלי אומר, אחלה גאנט כמה עלה ? אמרתי לו, מזה משנה גם ככה תעביר ביקורת סתמית לא לעניין הסכום שולם. אמרתי לאלי, לפני שאתה מתקין, הגאנט במצב טוב ושמיש ? .

שאלת אותו פעמיים אם הג'אנט תקין ושמיש ? למה? כנראה ידעת שמשהו מוזר.

צטט:
לא הבנתי מה הולך, כל הרכב פשוט רוקד בצורה לא נורמלית. אחורה פנה, חזרתי לאנטון. אלי מקבל אותי בפנים חמוצות ושואל מה קרה, אני עונה לו הרכב רוקד, עונה לי אלי " מה אתה רוצה בראטן, הגאנט עקום כולם גמורים לחלוטין" התחלתי לכעוס כי הרי ביקשתי ממנו לפני שיגיד מה מצב הגאנט, הוא התחיל לשקר ולומר אמרתי לך שהגאנט לא טוב, ואז הפככנו כמו ילדים " לא אמרת ! אמרתי ! לא אמרתי ! אמרת ! " טוב די, החלטתי שאני מוותר על ויכוח הטיפשי הזה ונוסע לפנצריה אחרת. .
פעם שלישית שאתה נקלע למצב שאנשים משקרים לך בתהליך של הג'אנטים(אני , המוכר ,והפנצ'ר מכר) אולי הבעיה לא בהם,כולם שקרנים והרצפה עקומה אבל אתה בסדר.

יום טוב.