צפה בהודעה יחידה
ישן 09-12-09, 13:19   #29
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
קודם כל זה אכן השטח הפרטי שלו, אבל ע"פ חוק אסור לעץ לעבור את גובה הקומה הראשונה (שלו), בגלל שהקומה השנייה היא שלי, ולכן השטח האווירי (נקרא לזה כך) הוא בשליטתי - כך שהעיניין לא חוקי. גם בגינה שלי שהעצים צמחו לגובה רב השכנים התלוננו והורדתי את כל מה שהפריע.

הוא הוריד קצת ענפים, אבל העץ גדל שוב. כשדיבורים לא עזרו, ניגשתי "להום סנטר" ורכשתי מסור חשמלי בכמה מאות שקלים, פשוט מאוד טיפסתי על המזגן שלי והורדתי לו חצי עץ. בזמן המעשה גרו בדירה שלו דיירים בשכירות, כך שלהם ספציפית לא היתה בעיה עם המעשה, אך כשהוא חזר לגור הוא הוריד את העץ לחלוטין, כנראה קצת התבאס ממראה העץ המסופר.

באשר ל"קללה" שכאילו "הטלתי" עליו - אני לא מכשף, מבחינתי זהו צירוף מקרים. בגלל שזהו פורום ציבורי אני מיתנתי את מה שהייתי מאחל לו, בפועל זה היה הרבה יותר גרוע... אז תסמכו עליי שאני לא ממהר ורץ לכתוב כל דבר בפורום.

למרות שאני נחשב אדם רגוע, סובלני, נחמד (וכל מה שתרצו), אני לא אסבול פלישה לשטח הפרטי שלי, רעשים לתוך הדירה שלי ושאר מטרדים שמקשים על המגורים. כשהעיניין הגיע לרכב הפרטי שלי, נחצה קו אדום מבחינתי. כל מי שיושב על הגדר ונותן לאנשים כאלו לצפצף עליו יסבול בעתיד, אנשים כאלו צריך להעמיד במקום בדרכים שונות ומשונות - אבל חוקיות (צריך לפעול בחוכמה).
stio מנותק   הגב עם ציטוט