צפה בהודעה יחידה
ישן 06-12-09, 18:10   #41
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי ארילו צפה בהודעה
גיא, דבר ראשון מה הקשר?
דבר שני - אתה תפסיד את המנגל.
הקשר הוא לא קשר ישיר, אלא עקיף - מתוך עיקרון. אם מועדון "אוטו-ספורט" לא מעוניין בפאביות בטיולים הסגורים, הוא לא יראה את הרכבים האלו גם באירועים הפתוחים. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות.
באשר למנגל אני גם ככה לא אוכל את רוב סוגי הבשר, אז לא אפסיד יותר מידי .

צטט:
במקור פורסם על ידי זאב-ב צפה בהודעה
אתה ממש לא רציני מצטער להודיע לך (אל תבין אותי לא נכון אני לא תוקף ולא שופט אותך) אני נסעתי כבר כמה פעמים השנה גם לערד וגם לאשדוד כדיי לקחת חלק מהאירועים של המועדון הזה (גילוי נאות אני חבר במועדון אוטו ספורט) ואתה חייב להסכים איתי שהנסיעות האלה עולות לי יותר מבחינה כספית בעיקר כי הרכב שלי "זולל" הרבה יותר דלק משלך והנסיעה שלי היא יותר קשה כי הרכב שלי הוא הרבה פחות נוח משלך ושלא לדבר על הטיפולים התכופים יותר שאני צריך לבצע לרכב והצמיגים שאני צריך להחליף בתדירות גבוהה יותר עקב השתתפות באירועים אלה הם גם סוג של מעמסה כלכלית נוספת אבל אני קופץ על כל הזדמנות שאני יכול כדי לקחת חלק מהאירועים האלה בעיקר כי אני אוהב את התחום ולא רק מבעד למסך המחשב עו על גביי דפי הפורום כי אין מה לעשות כשאוהבים משהוא באמת אז מוכנים להתעלם מהמגרעות (כלומר הנטל הכלכלי והמרחק)
זאב - הכל נכון, אבל אני באופן אישי מאוד קפדני ומחושב, לכן אני לא מוצא לנכון להוציא כמות כזו של כסף על דלק וצמיגים. מדובר על נזק של כ- 250 ש"ח ליום בודד של נסיעה, לא כולל את הצמיגים שעולים כ- 1500 ש"ח לרבעייה. כרגע אני מחליף צמיגים כל 4 שנים / 50K ק"מ - המוקדם מבניהם, השתתפות בימי מסלול יכולה לקצר ב- 50% את חיי הצמיגים. לטיולים אין לי בעיה להגיע, וחבל שננקטת גישה כזו.
בנוסף, אין לי כ"כ הרבה זמן פנוי. העובדה שאני כותב הודעות בפורמים בכל שעות היממה לא אומרת שאני כל היום חסר מעש. השתתפות ביום כזה לעיתים קרובות דורשת יום שלם נטו ואין לי זמן, במיוחד עד אמצע פברואר.

בכל אופן זה המועדון שלהם וזכותם המלאה, אך מצד שני זה גם הרכב שלי ולכן זכותי לא להגיע לאירועים אלו.

נערך לאחרונה על ידי stio : 06-12-09 ב 18:20.
stio מנותק   הגב עם ציטוט