צפה בהודעה יחידה
ישן 30-11-09, 11:29   #16
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
אין מה לספר סיפורים.
אין בושה בלטפל באוטו כמו שצריך, ולפחות כמו שמגדיר היצרן.

צטט:
במקור פורסם על ידי gadi1234 צפה בהודעה
מילים כדורבנות - ואפילו מצחיק קצת, גם אני הייתי פזיז ואכלתי אותה (כמעט כולם מודים) עם הפיאט שלי
אז למה בכלל לקנות פיאט? לי סיפרו שהחלקים זולים - ממש לא! אפילו יקרים. אמינות - ממש ממש לא, חווית נהיגה - עדיין מחפש (אלא עם אתה נהנה להרגיש כל סריטה על הכביש), חסכונית - לא ממש! פשוט עבדו עלי אז שלא יעבדו עליך.

הצעה שלי - לך על יפאני בסכום הזה תביא אחלה רכב.

בהצלחה
היית פזיז עם הרכב שלך ואכלת מרורים, בגלל שהיית פזיז ורכשת רכב שלא טופל כמו שצריך, לא בגלל שקנית פיאט.

בוא נבהיר משהו. אין, אין ושוב -אין- רכב שלא מתקלקל. נקודה. גם אחד שמיוצר ביפן, גם אחד שמיוצר באיטליה, וגם אחד שמיוצר מלגו.
זו מכונה שדורשת תחזוקה שוטפת, ומעצם העובדה שהיא בנויה מהרבה מערכות שונות, עם בלאי מעצם העובדה שהן עובדות, כל כמה זמן, אחת מהן תתקלקל.

הדוגמאות הולכות לכאן ולכאן בכל רכב.
הרכב שלי, אחד שנחשב ללא אמין בתדמית (פיאט, ספורטיבי, מסובך וכו') מפגין אמינות יוצאת דופן. הכל עניין של טיפול נכון.

מר ישראלי חושב שרכב אמין הוא רכב שקונים, נוסעים בו 3 שנים, ומוכרים אותו. אם כלום לא קרה, הרכב אמין. הוא שוכח שאם הוא יהיה בצד שקונה את הרכב, הוא יאכל מרורים (כמו שקרה לך), כי השמוק מקודם לא טיפל באוטו בכלל.

בכל מקרה, אם מה שאתה טוען נכון, אז למה טויוטה, או הונדה, או ניסאן, דואגים להכשיר מכונאים ומוסכים? הרי הרכבים שלהם רק צריכים החלפת שמן. כי שאר החלקים עשויים מחומרים שלא מושפעים מבלאי בכלל...

הניאסן של אבי היא דוגמא מצויינת למחירי חלפים יקרים, מאוד. למול הפונטו שלי למשל (ששוב, בעלת עלויות אחזקה קצת גבוהות מהממוצע)

משום מה, אני לא מבין למה, ישנם רכבים (בגלל סטיגמות וטיפשות יצחקית הן יפניות בעיקר), שעולות המון לקניה, ונותנות פחות תמורה. מזל שיש פראיירים שיקנו אותם.
באותו הסכום מקבלים רכב שבאמת עונה על הצרכים שלך, הוא מאובזר יותר, בטיחותי יותר, חסכוני יותר, צעיר יותר.

רכב זו לא השקעה, זו הוצאה.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 30-11-09 ב 11:32.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט