צפה בהודעה יחידה
ישן 25-11-09, 00:43   #19
ארילו
Administrator
מנהלמנהל

האווטאר של ארילו

הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
לא הפרזת. אני אגלה סוד שגם ההנהלה של סמל"ת מודעת לקיומו של הפורום ואפילו נכנסת לכאן מדי פעם.

כשאני מדבר עם חברים לגבי קניית רכב חדש (ומשום מה יש נטיה לאנשים לדבר על הנושא הזה בנוכחותי, כאילו אני מכיר את כל היצע הדגמים שיש בארץ על שלל היתרונות והחסרונות) אז הם כולם חוששים מפיאט. פיאט זה לא אמין אני שומע מרבים מהם וגם הפחד מירידת ערך גדולה בזמן קצר. ובאמת אפשר לראות שיש גרנדה פונטו שנת 2008 ב-50,000 ש"ח. (אבל בעוד שנה כשאצטרך לקנות רכב המחירון הנמוך יהיה לטובתי).
לגבי האמינות אני עוד מסוגל לשנות את דעתם (אפילו שאני חושב שיש מוסכים שצריכים עוד להשתפר ברמת השירותיות שלהם והמקצועיות שלהם) אבל לגבי ירידת הערך זאת בעיה אחרת שמנכ"ל סמל"ת אמר שהוא מתכוון לטפל בה.

גיא - נכון שעברה כבר שנה, ובהחלט מורגש שינוי קל באוויר. גם רואים יותר אלפות בכבישים וגם יותר פיאטים חדשות.

אני לא איש שיווק אבל אין ספק שהייתי רוצה לראות יותר רכבים של פיאט על הכביש (גם כי הם מעוצבים יפה) וכמובן מבחר יותר גדול ובמחיר שפוי. לדעתי להביא את הבראבו במחיר גבוה יותר ממובילת העדר (מזדה 3) לא יעשה לה טוב. ועדיין אני מודע להפרשים בשערי המטבע.