צפה בהודעה יחידה
ישן 24-11-09, 20:52   #16
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אתה צודק בכך שאתה אומר שהפורום נועד כדי להביע דיעות, אבל ממה שאני קורא בזמן האחרון הפורום הוא גם מקום להביע עלבונות, קללות, השפלות...
אביעד, ההנהלה התחלפה כבר לפני כשנה, רואים שהמנכ"ל משתדל, אבל גם יש בעיה ביצרן - אם הוא לא מוכר את הרכב במחיר נורמלי ליבואן אז היבואן לא יוכל לייבא את אותו הרכב, וזה קורה גם בגלל שהיבואן המקומי לא יכול להתחייב על כמויות גדולות של מכירה אז היצרן לא מוכן לתת הנחה.

בכל אופן אם נתייחס לנושא, אני רוצה להגיד לך שכולם במוסכים המורשים מכירים את המועדון הזה, כל פעם כשיצא לי לדבר עם מנהל המוסך/ עובדים/ מחסנאים הם ידעו על קיום המועדון. חלק רשומים כאן, חלק נכנסים מידי פעם בתור "אורח" ונכנסים לדיונים שמענינים אותם. הסיבה שהם לא מגיבים זה מחוסר זמן בעיקר.

יצא לי גם לעבור על הטוקבקים לכתבות, אני רוצה להגיד שכל הטוקבקים פשוט לא ראויים לפרסום, וספק אם נכתבו ע"י אנשים בוגרים. גם צורת הניסוח לקוייה וההודעות מכילות מלא שגיאות כתיב. לטוקבקים כמו "סמל"ת הרסה את פיאט ולנצ'יה" כבר התרגלתי, אבל כשאנשים רושמים תגובות כמו "לא מתקרב לפיאט עם מקל כי המוסכניק שלי אמר להתרחק" וכ' זה תת רמה.

בזמנו כשעבדתי בחברה כלשהי בעלת צי רכב גדול, לא הופתעתי לראות שאין פיאט בכלל. משיחה עם קצין הרכב מתברר שסמל"ת מציעה את הרכבים למכירה במחיר גבוה יותר מהמתחרים, ולכן חברות הליסינג בורחות ללובינסקי, צ'מפיון, דלק מוטורס ועוד.

גם אם מנכ"ל סמל"ת מלא מוטיבציה והיו"ר נותן גיבוי, אני בספק אם סמל"ת תוכל למכור בכמויות בהם היא מכרה באמצע שנות ה- 90. השם "פיאט" נהרס עד היסוד, כשאנשים שומעים את השם "פיאט" עולה להם בראש חלודה ורכבים מתפרקים. אכן זה ממש לא כך, אבל לך תנסה לשנות דיעה של עם שלם.
stio מנותק   הגב עם ציטוט