צפה בהודעה יחידה
ישן 24-11-09, 15:02   #10
BentzZz
חבר מועדון

האווטאר של BentzZz

הגלגלים שלי: HGT
איזה כיף שדברים מסתדרים....

טוב אז ככה
בהתחלה ניסיתי לפתוח את הדיפון של הדלת ללא הצלחה (הרעיון היה לנסות לעקוף את המתג דרך המנגנון ואז לראות אם הבעיה היא לא המנגנון) אחרי שלא הצלחתי נרגעתי למהלך הלילה (האוטו היה עטוף בפצפצים) . בבוקר קמתי השקם ובדקתי את התגובות כאן אני אודה נורא לניר וזאב! זאב אחלה הסבר ופירוט! וניר בזכות הציור לא שברתי את הקונסולה! .
התחלתי לפתוח את הכל כשההורים אמרו עזוב את זה עוד מעט ירד גשם לך לחשמלאי רכב שלפחות יסגור לך את החלון לבנתיים. נסעתי לאזור התעשיה ברמת השרון שם נפגשתי עם שני בעלי מוסכים הראשון אמר שהוא לא מוכן להמשיך מאיפה שאני התחלתי מכיוון שהוא לא מוכן לקחת אחריות על שום דבר שעשיתי ושהוא לא חושב שהבעיה היא בכפתור (הוא ראה את האוטו מבחוץ ולא פתח שום דבר!). אז שאני אסגור הכל ויחזור אליו מחר וישאיר את האוטו הוא יעשה טובה ויבדוק (ברורר! שזה מה שאני יעשה...) המשכתי למוסך השני שאמר לי תשמע המנגנון זה סיפור יקר ואני אפתח לבדוק וכשאמרתי לו שאני חושב שהבעיה היא בכפתור הוא אמר שהוא לא רוצה לבדוק את העניין אפילו ושאין לו כפתורים ושאני אחפש מוסך אחר . חזרתי הביתה בעצבים פתחתי הכל בעדינות! הוצאתי את החלק של כל המתגים ניקיתי את המגעים החזרתי למקום, ופוף! החלון עובד!
שוב תודה רבה אנשים!!
ודרך אגב גם האטימה של הפנסי דרך מצוינת! אין חדירת מים בכלל.
איזה כיף שדברים מסתדרים....
BentzZz מנותק   הגב עם ציטוט