צפה בהודעה יחידה
ישן 23-11-09, 13:31   #10
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אתה יכול להתעלם כמה שתרצה, אתה לא עושה עליי שום רושם. הטענות שאני מביא נבדקו מול הסוכנות (כמה פעמים ולא רק בפעם ההיא).

במועדון אלפא הצלחתם להוציא הזמנות כי זה מותג שמוגדר יוקרתי וספורטיבי, לכן היבואן משקיע הרבה יותר במותג "אלפא" שפונה לקהל היעד של האנשים מהמעמד הגבוה (והמבוססים), מאשר "פיאט" שפונה לאנשים מהמעמד הבינוני (והרבה פחות מבוססים).

קבל ממני גם טיפ: העובדה שיש מלפניך 104 מקשים במקלדת, לא אומרת שאתה צריך להקיש על כולם. אם החלטת להתעלם, אז תתעלם. מהרגע הראשון שהגעת לאתר הזה התחלת לתקוף את כל מי שהעיז (ברוב חוצפתו) לצאת נגד היבואן הזה (אם היית יכול להתחתן עם היבואן היית עושה זאת), ואם יש צורך אצרף ציטוטים.
כמו שכבר רשמתי אתה "מקורב לצלחת" ולכן נפגע עד עמקי נשמתך כשרושמים דברים נגד החברים שלך שעובדים בסמל"ת. תתחיל ללמוד לקבל ביקורת ולהפנים אותה.

לסיום, אם כבר אמרת את דעתך (בצורה לא ממש מכובדת) אני אומר את דעתי עליך (וזה עוד בצורה יפה ומכובדת): לדעתי בגלל שאתה מכיר את הנפשות הפועלות ויש בבעלותך מידע פנימי, אתה מתנשא מעלינו בצורה ברורה וכותב בזילזול. אומנם במציאות אתה נראה בן אדם טוב שאוהב לעזור, אבל כל פעם שאני קורא את ההודעות שלך אני מקבל רושם אחר. חבל.

נערך לאחרונה על ידי stio : 23-11-09 ב 13:53.
stio מנותק   הגב עם ציטוט