צטט:
|
נסה על מיכל כמעט ריק להכניס K44 ולנסוע במשיכת הילוכים וטורים גבוהים מקסימום הפסדתה 88 ש"ח באוטו דיפו
|
אני מסיים עכשיו מיכל עם K44. אין שיפור בריעדות.
לקסה, הוחלפה תושבת גיר,לחץ היה תקין, תושבות מנוע אין לי מושג אבל גם חיים וגם עוד עובדי המוסך הסתכלו טוב טוב על המנוע ואומרים שהם לא רואים בעיה. אחד המסוכניקים יצא סיבוב עם הרכב ואמר לי פשוט להתעלם מזה כל עוד הרכב סוחב ואין שום נורות אזהרה אין לי מה לדאוג. חיים הציע שנחכה שהרעידות יגברו וככה יהיה לו יותר קל למצוא את הביעה.
אני שמתי לב, ככל שהמנוע חם יותר הרעידות גוברות. בהתנעה כבר ניתן לשמוע את המונע מזייף טיפה, תחילת הנסיעה יש רעידות קלות ככל שהמנוע ממשיך ומתחמם הרעידות גוברות. שאני שם על נוטרל ומעלה את הסלד ל 1.5 אז ממש אפשר לשמוע מהאגזוז את הגמגומים.
אני מבין שמאוד קשה לבחון את הבעיה מבלי לראות אותה, ניסיתי לתאר כמה שיותר את הבעיה.
זה משגע אותי שאין דברים כאלה. להשאיר יומיים במוסך זה בעיתי, אין לי ספק שחיים ימצא את הבעיה, השאלה כמה בדיקות ידרשו לו ע"מ להגיע אל אותה הבעיה. 4.5 כבר הלך על ישור קו, להמשיך לשפוך עוד כסף אני כבר לא יכול. אמרתי לחיים שאני רוצה שיחברו את הרכב למחשב, לדעתו אין צורך וזה לא יראה כלום.
אני ממש אשמח שתציעו רעינות שאני אוכל לפנות לחיים ונחפש את התקלה ביחד מבלי שאני ישאיר את הרכב שם.