צפה בהודעה יחידה
ישן 08-11-09, 12:33   #43
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי ארילו צפה בהודעה
יש לך סימוכין כלשהם לטענה הזאת? מחקרים ממשיים עד עכשיו רק אני הבאתי.
המחקרים שהבאת לא נעשו עבור ישראל, פה זוית השמש שונה וקרינתה יותר חזקה, לכן אינם רלוונטים. שים לב להודעות קודמות שבהן אמרתי ששום מחקר לא נעשה בארץ (או עבור הארץ), אני ידעתי מראש שיש מחקרים חיצוניים.

צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה
אתה מתווכח פה עם כל העולם על העיקרון הזה של לא להדליק אורות כי לא צריך, מספר גם שאם תתפס יש לך דרך להתחמק מזה, ומספיק מפגש אחד עם שוטר שאפילו לא תפס אותך בשביל שהב****ם שלך ירעדו ופתאום אתה מוכן להדליק אורות?
מבחינתי אין כאן סתירה כלשהי בדבריי. אני עדיין טוען בתוקף שלא צריך להדליק אורות, אכן אם אני אתפס יש לי דרך לצאת מזה (רק לא בטוח שזה בדיוק יעבוד, אך יש שיטה). ה- ***** שלי לא רעדו, פשוט מבחינתי דו"ח תנועה על אורות זה שדידה לאור היום, פשוט ממשלת ישראל שודדת אותך באמצע הכביש, ולכן אני לא רוצה שישדדו אותי. אני מעדיף לשלם את ה- 100 ש"ח האלו למוסך של בן דוד שלי על החלפת נורות ברכב (שמחזיק ארגזי נורות מכל הסוגים) ובכך לשפר את פרנסתו, מאשר לשלם את ה- 100 ש"ח האלו לקופת האוצר אשר ילכו בסופו של דבר למימון הסוויטות של ברק בפריז.

צר לי שיש חוקים שחוקקו בישראל לצורך כיסוי תחת של המחוקק, בכל אופן איך שמסתיים החוק הזה אני מכבה את האורות.
stio מנותק