צפה בהודעה יחידה
ישן 03-11-09, 18:18   #29
dabab
Senior Member

האווטאר של dabab

הגלגלים שלי: פיאט קופה
צטט:
במקור פורסם על ידי coupe20vt צפה בהודעה
ברור אם תשים חלקים תחליפיים בשיטת ה"יאללה חפיף" תעשה צבע {ראה מקרה שמוליק}אצל" בני דודנו."..{מבלי להכליל או לזלזל}תחסוך כסף אבל-
לא תשמור על האוטו "מקורי"
תשלם על הכל בטווח הארוך או הקצר תלוי במזל שלך

את האוטו שלי הצבעי עשה ב3 חודשים וצבע אותו 4 פעמיים עד שיצא טוב...אני גם עשיתי שינוי צבע,חבר טוב עשה את זה לTT שלו בכפר קאסם ב-5000 שח....שנה אחרי כל הצבע פיצוצים...

אני לא משתמש בחלקים תחליפיים אלא אם הם חלקים משופרים{אינטר-קולר למשל או טורבו}אבל כל אחד ודרכו ופועל יוצא מיזה-מצב הרכב והמחיר שבעל הרכב דורש עליו.

קופה זה אותו רגיש מאד לקומבינות ארץ ישראליות וטוב למי שלא מתכנן על הרכב לשנים רבות.
שוב ,יש ויש.
אצלך ספציפית עלות העבודה על הפחחות הגיעה לסכומים גבוהים עקב שינוי הצבע וצבע ייחודי,גם בכפר קאסם היית משלם הרבה הרבה יותר מ5000 שקל.

צבע לא צריך לעשות אצל חאפרים ומצד שני לדעתי במידה והבעלים לא מעוניין להחליף צבע אלא לצבוע למקור אפשר ב7K לעשות עבודה ברמה מעולה (אין לי בעיה אף להציג תמונות של רכב כזה שנוסע עם הרכב כבר כמה שנים טובות)
ברור שברוב המקומות מה שתשלם זה מה שתקבל,אבל יש מקומות שזה שלדעתי מיותר לחלוטין (פרט לעבודות רגישות כגון צבע,מכלולי מנוע) וישנם חלקים במעטפת שאפשרלא להשאיר מקוריים ולהנות מאמינות.

כשהן עובדות, זה כמו גן-עדן.
כשהן מקולקלות, זה גיהנום.

http://www3.picturepush.com/photo/a/...pe-footer2.jpg

נערך לאחרונה על ידי dabab : 03-11-09 ב 18:20.
dabab מנותק   הגב עם ציטוט