צפה בהודעה יחידה
ישן 02-11-09, 12:59   #32
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי simon377 צפה בהודעה
כעיקרון כל דגמי האיביזה השחורים עד 3 דלתות הגיעו עם מנוע בנזונה. מ4 דלתות ומעלה המנוע היה מנוע לא סוחב.
עדיפים האדומים או הצהובים עם 2 דלתות ומטה כי שם המנוע הוא בנבנבנזונה.
מעל 6 דלתות לא כדאי להתעסק כי המנועים הם קקה ואכלים שמן.
שמעון, באמת, תעשה לי טובה... זה לא מתאים עכשיו.
אותו נהג קודם לכן עקף בצורה מסוכנת ונאלצתי לרדת לשוליים כי הוא נצמד יותר מידי מאחור, ורציתי לזנק לפניו. אני בטוח שיש ברכב הזה מגדש טורבו, או לפחות מנוע חזק הרבה יותר ממה שמותקן ברכבי.

צטט:
במקור פורסם על ידי vRS צפה בהודעה
וגיא, הגיע הזמן להפסיק עם השטויות ולהפסיק להתנצח מול כולם, בעיקר עם גדעון.

ה"שטויות" הם לפי דעתך ודעתך בלבד.

מה יוצא לך מזה?
אתה מתווכח עם עובדות בשטח ואתה מתקשה להבין שהפעם הטעות היא בידיך והצדק עם השאר.
אתה חושב שאתה חכם גדול ובינתיים אתה רק מ**** ת'מוח עם אוסף של שטויות שאין לי המושג מהיכן הבאת ומהיכן אתה מביא.

אני לא מתווכח עם עובדות בשטח, מהעובדה הפשוטה שאין בינתיים שום עובדות בשטח, שלא נדבר על זה שלא נעשה שום מחקר לפי האקלים בישראל.

אתה עושה חושבים לפני שאתה רץ להגיב לכל תגובה?

בינתיים אתה הוא זה שמתרברב בכל תגובה שנייה שלך.

אתה מוכרח להפסיק לחשוב שכולם נגדך - תתחיל להבין שאתה נוטה להגיב מבלי לחשוב בכלל והתגובות שלך טיפשיות לחלוטין ולא מעידות על חוכמה גדולה.

אתה מוכרח לצאת מסרט האקשן שבו את חי, כל תגובה שניה שלך היא "כולם נגדך", זה נהייה פשוט מגוחך. צורת הניסוח שלך מטופשת ומיותרת, אם אין לך מה לתרום לדיון פשוט אל תגיב.
צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה
בשורה התחתונה, גדעון הציג 3 תמונות שאומרות הכל.
התמונות שהציג גדעון לא שוות כלום. התמונות צולמו באיכות נמוכה ולא באור שמש- אי אפשר להבין מכך כלום.
אני אמרתי ואומר זאת שוב: בתנאי מזג אוויר סגרירי הדלקת אורות עוזרת, חבל שאתם ממשיכים להתעלם או שאתם פשוט לא מבינים את הנקרא. אני אמשיך לא להדליק אורות במזג אוויר נאה כאשר זורחת השמש בחוץ, חלק מכם יכולים לעשות את ההפך.

כשהשמש זורחת על עדשת הפנס הוא נראה בגוון צהוב בגלל השמש גם עם וגם בלי אורות, לכן הדלקת אורות במזג אוויר נאה מיותרת לחלוטין.

צטט:
במקור פורסם על ידי idango צפה בהודעה
לפי אך שאתה מתנסח ומדבר הייתי מנחש שאתה נהג חדש , אני צודק ? בן כמה אתה ?
בטח צודק. אני בכלל בן 13, רק בשבוע הבא עושים לי בר מצווה. בינתיים נוהג על אופני BMX עם גלגלי עזר (מפחד ליפול).

במקום לנהל דיון ולהוכיח את הטענות שלכם אתם יורדים לפסים אישיים ומעלים תמונות בצל, למרות שכבר אמרתי אלף פעם שהדלקת אורות בשמש היא המיותרת. יתרה מכך, כשהתנדבתי להוכיח בעצמי, עם המצלמה שלי והרכב שלי את הטענות שלי- אתם לא מוכנים. מה קרה?

נערך לאחרונה על ידי stio : 02-11-09 ב 13:48.
stio מנותק