גדעון, לפני שאתה עושה חישובים כמה ק"מ נסעתי, תבדוק כמה אתה נסעת. אני טועה או שעוד לא הגעת ל- 70K?

תוך חודש אחד (בחודש האחרון) הרכב שלי נסע 1000 ק"מ, זה קצת הורס לך את החישובים אני מניח... אגב, איביזה שחורה 3 דל' עשתה לי ביה"ס בזינוק מ- 0 קמ"ש היום, למרות שהגיר היה על S, מדחס מזגן כבוי והסל"ד הגיע עד 6K... מישהו יודע איזה מנוע מותקן ברכב הזה?
וגדעון, אני באמת ממליץ לך להפסיק להגיע למסקנות ממה שאתה קורא בפורום הזה או בפורומים מקבילים. תגיע קצת לטיולים (אתה אף פעם לא בא) ותראה את הדברים מול העיניים שלך, ואז תגיע למסקנות. אם מישהו כאן היה בטיול האחרון ומוכן לספר לגדעון אם היו לי בעיות כלשהן בנהיגה- מוזמן.
מעבר לזה אני מוכן לעשות במיוחד בשבילך ניסוי: אני אעמוד ביום שמשי ליד הרכב שלי (נניח במרחק 50 מטר), ואצלם אותו פעם אחת עם אורות כבויים, ופעם אחת עם אורות עובדים. אתה תגיד לי אם יש הבדל משמעותי, מסכים להשתתף בניסוי הזה?
וממליץ לכולם בלי שום קשר להפסיק להתנהל ע"פ החוקים הדביליים של המדינה הזו, שנעשים למטרת כיסוי תחת ו/או לסחיטת כספים מהציבור. לפעמים צריכים להפעיל שיקול דעת! אני עד היום לא מבין על מה העירייה רוצה 260 ש"ח על "היטל צריכה". גנבים.
כמה דברים נוספים:
א. האלטרנטור אכן מתאמץ יותר עם מערכת אורות עובדת.
ב. אני לא עושה "פתיחות" עם נהגים תמימים, אלא רק במקרים בודדים (מאוד) ורק כשהנהג השני יודע מזה.
ג. אם היית גר בצפון, היית יודע אילו עליות יש פה. אני משתמש בבלם היד לשקט הנפשי, אתה יכול לחסוך זאת, אחרי הכל באיילון אין עליות.