איזו חוכמה בדיוק צריכה להיות כאן?
על האופניים התחלתי לרכוב ברצינות לפני כחודשיים. אני רוכב בערך 3 פעמים בשבוע, פעם אחת מתוכן לבסיס ובחזרה. לשמחתי זה מתאפשר לי וזה פשוט תענוג. מביא אותי למחוז חפצי תוך כדי פעילות כושר גופני טובה מאוד, וכמובן שמהנה.
ועם כל הכבוד גיא, הרכב שלי נוסע יותר מהרכב שלך (לא שאני מבין מה טוב, או רע כאן בכלל, או מה בדיוק זה מוכיח, אבל שווין), המספרים מדברים בעד עצמם. אתה זה שממש לא מהווה דוגמא לצרכן רכב. דווקא הרכב שלך נוסע 5 דקות ביום, לא שלי.
הרשתי לעצמי לחשב קצת, ואתה נסעת בממוצע בשנה האחרונה 17.835 ק"מ ביום. אם נהיה נדיבים ונניח שמהירות הנסיעה הממוצעת שלך היא 70 קמ"ש, נסעת 3.924 דקות ביום בממוצע. מה זה בדיוק מוכיח לגבי הדיון כאן? אין לי מושג. אני באמת סתם נהנה לחשב שטויות
וכן, האורות גורמים לעדשה במקרה שלנו להאיר, או לנצוץ, או איך שלא תקרא לזה, על רקע הפנס. זה מבליט אותה. אני באמת לא מבין למה להתווכח, תעשה חיפוש קצר בגוגל ותראה תמונות לכאן ולכאן, תקרא קצת, ואז תכתוב שוב את מה שכתבת.
לא טענתי שראיתי אותך נוהג, או נסעתי איתך (ואולי טוב שכך). את ההשערות שלי אני מסיק מגיבובי השטויות שאתה כותב כל פעם. יתכן שהן נכונות, יתכן שלא, העקביות של הדברים שאתה כותב דווקא כן נכונה, וכן מאשרת את ההשערות שלי בצורה כזו או אחרת.
לדוגמא, על שימוש בבלם יד כדי שהרכב לא ידרדר לך. או למשל שהאלטרנטור מתאמץ שמדליקים את האורות.
או, שאתה מנסה לעשות "פתיחות" עם נהגים תמימים בכביש. למשל עם כל מיני רכבים כגון ברלינגו (אם זכרוני אינו מטעה אותי), ואז חוזר לכאן ומתרברב שהפאביה משיגה כל אחד ברמזור. ברור שזה המצב בהנחה שהנהג השני לא מודע לעובדה שהוא משתתף בכלל במרוץ.
אין בנאמר לצאת נגד הרכב שלך, שמאז ומתמיד טענתי שהוא רכישה מעולה.