צפה בהודעה יחידה
ישן 01-11-09, 21:25   #13
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
ואני טוען, והמדע לצידי, שאור המכוון אל העיניים שלך, מבליט את העצם ממנו הוא יוצא, שבמקרה שלנו זוהי הנורה.
שוב, מדע ופיזיקה בסיסיים. בדיוק כמו הצבת מראה במקום כלשהו, שהכיוון שלה מאפשר לשמש להשתקף מול העיניים שלך. לא רק שאתה תראה את המראה בקלות ובמידיות, אתה גם תסתנוור מהשמש מיידית.
אגב, לא סתם אוסרים על חיילים בשירות קרבי להצטייד בחפצים נוצצים. זוהי בדיוק הסיבה. בלילה וביום.

אני שוב אתן את הדוגמא מהנסיון האישי שלי, שמשפיע על החיים שלי. נהגים שמדליקים אורות עוזרים לי להבין יותר מהר, יותר בקלות ויותר ביעילות מה קורה סביבישאני על האופניים שלי. שניה אחת כאן, ויש סיכוי לא רע שאני לא אכתוב יותר בפורום הזה

חושב אחרת? בבקשה. אני מקווה שהשוטר שיעצור אותך יחלוק איתך את אותה החשיבה. אחרת תוכל לרכוש הרבה נורות חדשות בדו"ח שתקבל.

בכל רכב, כן, בכל רכב, הפנסים נעכרים. זה ממש לא קשור לאם הדלקת אורות או לא, אלא לכמות הזמן שהרכב מבלה בשמש ישירה. האמור מתייחס לרכבים בעלי פנסים מפלסטיק כמובן.

מעניין, לפני 3 שנים התקנתי את נורות הHELLA שקניתי באוטודיפו, עד היום לא נשרפה אפילו אחת. ואני מדליק אורות קבוע. העלות אגב הייתה 40 ש"ח לזוג. למעשה, אף נורה אחרת באוטו לא נשרפה מאז שקניתי אותו.
יאמר לרעת הOSRAM COOL BLUE שהיו לפני, שהן כן נשרפו. כנראה לא תאמו את הפנסים כמו שצריך.

אם היית יודע לנהוג, ותסלח לי, אבל מי שמשתמש בבלם יד בעליה, ועוד ברכב אוטומטי, לא יודע לנהוג, לא היית צריך את זה. מכאן אני מסיק שאתה מפחד, ויתכן שאינך יודע לשלוט ברכב שלך.
מעניין, עד היום לא נתקלתי במישהו שנוהג כך, כולל אותי. מעולם לא הייתה לנו בעיה להתחיל נסיעה בכל עליה.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 01-11-09 ב 21:37.
Caveman מנותק