צפה בהודעה יחידה
ישן 31-10-09, 17:23   #5
amitbl
Senior Member

האווטאר של amitbl

הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
צטט:
במקור פורסם על ידי oren398 צפה בהודעה
המצבר הלך יש לציין שהמצבר באמת ישן ולא היו אורות . .שם מצבר חדש אבל לא מחברות הידועות ( שנפ,וטרה..)מצבר נראה חדש בצבע שחור(לא של אנג'זייר) נזק של 990 ש"ח.
אף אחד לא אמר עדיין אבל אני חייב לציין ש990 שקל למצבר זה המון (במיוחד אם זה מצבר מחברה עלומת שם). מחיר של 800 אחרי ההתקנה זה סביר יותר למצבר מוכר.

נשמע כאילו אכן עובדים עליך במוסך הזה. תעבור למוסך אחר.

צטט:
במקור פורסם על ידי davidmzr צפה בהודעה
אני לאחר 40 שנה במקצוע מציע לך, לברוח משם כל עוד נפשך בך.
גילוי נאות וכואב. לפני כ-10 חודשים הבן שלי חיפש לקנות פונטו. באחד האתרים ראה הודעה של סטודנטית שביקשה עזרה, לאחר שנכנסה למוסך בו טיפלה קבוע לטיפול, מחיר הרכב היה אז 15K ש"ח. בעל המוסך לאחר שתקע את הרכב,טען שהוא לא מניע ויש להחליף מנוע. הציע לה 2000 ש"ח לקנותו.
מאחר שהבן האמין שהלך המנוע, קנה אותו ב-5000 ש"ח. גרר את הרכב ובבדיקה גיליתי שהפיוז הראשי חסר. לאחר שקנינו פיוז והרכבנו. הרכב נוסע עד היום, לא מעשן, לא דופק, לא מתחמם, לא אוכל שמן. הקניה הזאת גרמה לנו מפח נפש, היו דיונים במשפחה, האם לצלצל ולספר למוכרת את האמת. בסוף החלטתי לא לגרום לה עצב, במילא כבר העברנו בעלות, והיא אינה יכולה לתבוע את המוסך כאשר הרכב לא על שמה.
דוד.
אכן מזעזע.
אני רק רוצה לומר שאם הייתי במקומה של הסטודנטית הייתי רוצה שיספרו לי ולו רק בשביל לדעת.
בנוסף אם הייתי במקומכם, הייתי נכנס לאותן הדילמות עם המשפחה שלי, אבל נראה לי שבסופו של דבר לא רק שהייתי מיידע את אותה הסטודנטית על מהלך האירועים, הייתי אפילו מציע לה לקנות בחזרה את הרכב באותו מחיר שהיא מכרה לי אותו פחות ההוצאות הבסיסיות שלי (החלפת בעלות, גרר, פיוז, עצם הנכונות למכור חזרה - כמה כל זה שווה - 500 שקל??).

מדובר כאן על מרמה של המוסך שגרמה לבחורה הפסד של 10,000 שקל - 3 חודשי משכורת שכר מינימום, שכ"ד של בערך חצי שנה, שכ"ל של שנה שלמה. עבורנו, הסטודנטים זה המון כסף.
מוסכים כאלה צריך לתבוע ולקבור.
amitbl מנותק   הגב עם ציטוט