צפה בהודעה יחידה
ישן 31-10-09, 12:47   #1
oren398
Junior Member

הגלגלים שלי: בראבה
פיאט בראבה לא מניעה אחרי כמה טיפולים..

שלום!
ברשותי פיאט בראבה 1.6 2000 אצלי כבר יותר משנה.. השבוע עמדתי ברמזור הרכב נכבה ניסיתי להניע לא הניעה רק רעש של תקתוקים. . הזמנתי חילוך ממוסך יהלום באשקלון הגיע אמר לי המצבר הלך יש לציין שהמצבר באמת ישן ולא היו אורות . .שם מצבר חדש אבל לא מחברות הידועות ( שנפ,וטרה..)מצבר נראה חדש בצבע שחור(לא של אנג'זייר) נזק של 990 ש"ח. לאחר נסיעה של כמה דקות הרכבב שום נכבה לא מניע אך יש אורות שוב חילוץ על ע"י גרר למוסך שם חובר למחשב לא הצליחו למצוא את הבעיה לאחר יום בדקו כמה אפשריות כמו טיימניג . .פתחו ראו יש בעיה תוקן איך הניע לכמה דקות ונכבה..לקחו לחשמלאי ולעוד כמה "מומחים" בדקו כמה אפשריות כמו: משאבת דלק(יש לחץ של 3 באר)חישניים.. בעיות חשמל..מחשב ראשי..ולא מאו את הבעיה..לאחר עוד יום אמר לי כנראה שהראש מנוע הלך בשל התחממות יתר של המנוע( שיכול להיות כי לפני חצי שנה החלפתי רדיאטור חדש) ועכישו צריך לפרק לבדוק ואם אפשר לתקן את הראש מנוע אז לתקן ואם לא להחליף מנוע...ועד עכשיו לפני פירוק ראש מנוע נזק של עוד 2000 ש"ח הרכב נמצא אצלו מיום רביעי...עוד משהו קטן הוא ציין לי בטלפון שיש מישהו שמוכן לקנות את האוטו איל שהוא כרגע!?!?!
מצטער על ההודעה הארוכה!!!!!!
אתם חייבים לעזור לי זה נשמע די הגון די בסדר?? אני לא יודע מה לעשות הרכב עלה לי רק 20000 כמה אפשר כבר להשקיע עליו..נמאס לי להרגיש שמנצלים אותנו ככה...
oren398 מנותק