צפה בהודעה יחידה
ישן 28-10-09, 15:53   #12
mishel27
Senior Member

האווטאר של mishel27

הגלגלים שלי: HGT
צטט:
וכמובן תתחדש על הג'אנטים, מוסיפים הרבה לרכב. אגב הרכבת אותם כבר? איזה צמיגים קנית?
אני אני רוצה לחדש אותם קודם, צבע, שיוף וכו
צמיגים עכשיו יש לי חדשים ומאוד חבל לי להחליף, הומלץ לי לחפש פנצריה שתעשה טרייד אין עם הצמיגים שלי תמורת צמיגים אחרים. בכל מקרה, כרגע זה לא הכי רלונטי, אני עדיין בישור קו, אני חייב להעלים את הריעדות האלו.
לא יתכן שרכב כזה מעולה ירעד כמו סובארו DL שלא טיפלו בה.
הנקיון של המצערת הוא לא היה כמו במדריך, המוסל הקודם ריסס חומר וזהו, לאחר קריאה בפורם הבנתי שזה לא הכי טוב אבל כבר מאוחר מדי. אני מפחד לפרק בעצמי את המצערת, כשנאיף פתח את הפילטר אוויר ראיתי שלבית מצערת מתחבר כבל גז, אני לא בטוח שאוכל להרכב הכל חזרה בצורה טובה ביותר. אני אשמח אם מישהו מחברי הפורם ביום שינקה יקרא לי וילמד אותי. אני מוכן לשלם מחיר סימלי אם מישהו מתנדב לעזור לי לפרק אותה ולנקות.

דבר שמטריד אותי קצת, אם הלכה לי המשאבה התחונה, המשאבה העליונה צפויה ללכת אחריה ? מהמקרה של אתמול אני קצת מפחד לעשות נסיעות ארוכות.
צטט:
ואגב, נאיף ולא תאיף.

אחלה מוסך שבעולם, מניסיון ! רק חבל שהוא כזה קטן יחסית ושאין שם איזה שניי חיים.
אופס, אני מתנצל אם נאיף או חברה אחרים מהמוסך קוראים כאן.
וגם אם לא קוראים, כל החברה שם פשוט חבל על הזמן, דאגו לי לכל מה שביקשתי.

צטט:
מומלץ לבדוק את 2 זוגות סלילי ההצתה
איך אני בודק זאת ? האם עלי לגשת למוסך ולהתחבר למחשב או שאוכל לעשות בדיקה בעצמי ? אשמח להראות מפורטות.

Asher_B - בטח שאני זוכר אותך, יש לך HGT אחת היפיות. עשית לה כבר ישור קו ?
ד"א אני זוכר שיש לך קילפוים בגג, אני מתכנן ללכת לאוטו פיקס לעשות צבע כללי לאוטו וגם *** מתכנון לעשות שם.
אם בא לך להצטרף אני אשמח, אולי יעשו לנו מחיר אם בוא כולם ביחד.

נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 28-10-09 ב 15:55.
mishel27 מנותק   הגב עם ציטוט