צטט:
במקור פורסם על ידי shachar
אבל אל תספר לגיא "סטיו" שהמלצתי לך עליו הוא יזכר באיזה סיפור ילדות שכשהוא הכניס את ה 127 לשם הוא כמעט שילם בחיו
|
אבא שנכנס לשם עם 2 ילדים קטנים (אני ואחותי) בזמן שהרכב תקוע בואדי עקב התחממות מנוע בזמן שיש בתא מטען קניות (כולל מוצרי חלב שצריכים קירור) והויקטור הזה מנפנף אותו בזילזול- זו חוצפה. קשה להחליף את יוניט המאוורר שהתקלקלה, הא?
זה שהרכב נכנס לשם ולעוד מוסך ונעלמו כלי עבודה מתא המטען- זו חוצפה. בגלל שהרכב היה גם אצלו וגם אצל חשמלאי מסויים באותו היום- אין לדעת מי גנב ולכן לא האשמנו אף אחד.
ועכשיו למוסכים באיזור התעשייה באופן כללי:
זה שאתה מביא רכב לתיקון והוא פתאום נעלם, ואח"כ מתברר לך שהמוסכניק נסע איתו הביתה- זו חוצפה.
זה שאתה מכניס את הרכב ומגלה שהוחלפו בו חלקים שסומנו מבעוד מועד לחלקים גמורים- זו חוצפה.
זה שאתה מכניס את הרכב והעובד שפעם עבד עם ויקטור וכעת אצל מוסך אחר סוחב תיקון של תרסמוטט במשך 4 שעות- זו חוצפה.
והכי ביזיון? זה שאתה מכניס את הרכב לטיפול 10K ו- 5 שעות אח"כ הרכב עולה לך באש בירידה של הנתיב פנייה שמאלה לקניון- זה בושה וחרפה!
המיכל דלק היה מלא, אם לא היה עובר מישהו עם פורד טרנזיט ומכבה את האש עם מטף והיא היתה מגיעה לחלק האחורי, היה מתרחש פיצוץ שהיה מוריד את קניון הדרכים ואת ביניין ההיי- טק ביחד, שלא נדבר על נפגעים.
תמשיכו לטפל ולפרנס את החאפרים האלו, אני לעולם לא אכנס לשם גם עוד 40 שנה (מלבד לחנות של בן דוד שלי). איך אומרים? פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.