צפה בהודעה יחידה
ישן 20-10-09, 00:16   #12
mishel27
Senior Member

האווטאר של mishel27

הגלגלים שלי: HGT
הפוסט הזה במעודפים אצלי כבר די הרבה זמן, היום החלטי שאני ניגש לעבודה.

בבעלותי פונטו ספייס SX. הבאתי מברג פיליפס ופנס של פלאפון. חברה בלי פנס אין סיכוי לראות משהו, אין לי מושג איך זה בנוי ב MK1, אבל בפונטו ספייס זה פשוט סיוט.
כדאי להוריד את המשענת של המושבים לגמרי אחורה, אתם הולכים למצוא את עצמכם בתנוחות שבחיים לא הייתם מעזים לנסות אותן בחדר השינה.
הבורג הראשון הוא הכי קרוב והכי קל להוצאה, הבורג השני מצאתי אחרי 5 דקות של זיעה שנוזלת לתוך העניים והאוזניים, והבורג השלישי אפשר למצוא בקלות יותר אך מאוד קשה להגיע אליו. אחרי שהוצאתי את 2 הברגים נתקלתי בבעיה, אין מקום להכניס את היד ומהברג כדי להוציא את הבורג. מצאתי את עצמי עולה הרבה פעמים חזרה הביתה. לבסוף, הבאתי מברג קטן יותר והצלחתי להוציא את הבורג האחרון (הוצאה זה החלק הקל).

את המפוח הבאתי הביתה וניקיתי אותו ביסודיות. כל העיתונים שהנחתי היו שחורים כולל הידיים שלי, למרות שלא נראה לעין הלכלוך אבל לאחר שיפשוף קליל התחלתי להשתעל. היו גושים שדבוקים בין החריצים, אני השתמשתי במברשת שיניים, קיסמי אוזניים כדי להסיר את שכבות האבק העבות ממקומות הבעייתים. לאחר 40 דקות של שיפשוף רצתי מהר לרכב לראות אם זה מה שפותר את הבעיה. חיברתי מהר את הכבל (הפלוס והמינוס אי אפשר לטעות , הצופציק לא נכנס אם מכניסים לא נכון ) התהפכתי שוב עם הראש כלפי מטה ופה כבר היה סיוט, לקח לי המון זמן להבריג את כל הסיפור הזה חזרה, הכל נורא צפוף ואין מקום לראש אפילו. בכל מקרה אפשר להתבכיין עד מחר זה לא משנה, מה שכן משנה זה השקט שיש לי עכשיו

מצרכים נחוצים:

מברג פיליפס - רצוי קטן אך שהיה נוח לאחיזה
פנס

זמן עבודה: שעה וחצי

תודה לפותח הפוסט על הסבר והתמונות.

המזגן עובד חלק בלי רעשים

נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 20-10-09 ב 02:02.
mishel27 מנותק   הגב עם ציטוט