צפה בהודעה יחידה
ישן 17-10-09, 14:51   #9
Lagy1941
Member

האווטאר של Lagy1941

הגלגלים שלי: פג'ו 206 XT
צטט:
במקור פורסם על ידי צביקוש23 צפה בהודעה
לקרוא למתנדבי "אור ירוק" ובכלל למתנדבים במשטרה גועל נפש? להגיד שצריך לירות בהם? תסלח לי מאד מר אדוני אבל לא נראה לך שנסחפת? אותם מתנדבים עושים זאת על חשבון זמנם הפנוי, עוזבים את משפחתם ותורמים מזמנם הפרטי כדי לתרום למדינה !
ואני מציע לך להירגע, כי להגיד שצריך לירות בהם זו הסתה פרועה לגמרי!

הממתנדבים במשטרה עושים מלאכת קודש ואני מצדיע להם!
וסתם לידיעתך המתנדבים בשעת התפקיד הם שוטרים לכל דבר עם כל הסמכויות של שוטר! ומציע לך טיפת כבוד אליהם. רובם הגדול אפילו עושה עבודה יותר טובה מהשוטרים עצמם !

לצורך גילוי נאות, אני בעצמי לשעבר סג"מ במשטרת פתח תקוה (סגל מתנדב) , לשעבר מפקד בסיס משמר אזרחי בסיס רמת ורבר פתח תקוה בדרגת סמ"ש כשתחת פיקודי 250 מתנדבים , פעלתי מספר שנים במשטרת פתח תקוה במסגרת יחידת מתמי"ד סיור+ית"מ

כל הכבוד למתנדבים הרבים במשטרה!
אתה צודק הגזמתי קצת...אבל יש כאלה שבאים לשם סתם באמת סתם. אצלנו בתחנה יש לפחות כמה שאני באמת לא הייתי אפילו נותן להם להתנדב כי הם עושים רק נזק, שבוע שעבר הייתה קטטה בגלל שהם רשמו דוח ובעל הרכב היה צודק ועוד הם בכוח ניסו לעצור אותו וזה עורר זעם ובלאגן רב. או שמתנדב כמעט ולא פלט כדור על שוטר בזמן שפרק נשק אחרי שקיבל הנחייה ברורה לא להכניס מחסנית !! בכל מקרה אני מתנצל על דברי מקודם ובאמת כל הכבוד לאנשים שמתנדבים ובאמת עושים עבודה קשה בזמנם החופשי.
Lagy1941 מנותק   הגב עם ציטוט