צפה בהודעה יחידה
ישן 12-10-09, 10:13   #47
amitbl
Senior Member

האווטאר של amitbl

הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה
זה ממש מקומם העניין הזה. לא מספיק עשו קופה, ברמאות, עוד ממשיכים לשקר ולהמציא דברים.
אני לא כ"כ מודאג מעניין השקרים (למרות שזה אכן מקומם). מוסכים הרי עושים את זה כל הזמן זה לא חדש. יותר מדאיג אותי הסיכוי שאולי הם חושבים שהם דוברים אמת.
מדובר כאן על מכונית הפיאט הכי מוצלחת ואהובה שנמכרה בארץ אי פעם. אתם מצליחים לדמיין לעצמכם כמה מכוניות כאלה הם הצליחו פשוט להרוס - בזדון לצורך "עשיית קופה" או שלא בזדון בגלל חוסר מקצועיות מזעזעת?!

צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה
לדעתי - כן צריך לפרסם את שם המוסך, שכן אין פה עניין של הוצאת דיבה, הוא רושם עובדות נטו.
כן? ומה אם בעל המוסך יתנער ויטען שכל מה שנכתב פה הוא שקר ושהוא מעולם לא טען שSPEEDGEAR הוא רובוטי? הרי אין הקלטה שלו מקשקש שטויות אני מניח... והרי לך "הוצאת דיבה".

צטט:
במקור פורסם על ידי chesh צפה בהודעה
יצאתי משם עם "זיכוי לפעם הבאה בסך 150 שקלים". אפשר להגיד ש"ויתרו" לי על עבודה על השמן גיר, נוזל שמשות ו 1.9 במקום 2.5 ליטר של שמן גיר

לא יודע כמה הכרחי היה להכניס את המסנן פילטר הזה, משנת 2002 לא הוחלף בכלל ואין לי מושג אם יש צורך בכך.
אסור היה להחליף פילטר. חד משמעי. מעבר לזה שחוייבת על כך בסכום של כ-600 ש"ח סתם, עלול להגרם נזק בלתי הפיך לתיבת הילוכים בין אם בעתיד הקרוב ובין אם ברחוק.
"פיצוי הולם" בעיני, הוא:
1. זיכוי כספי מלא במזומן/צ'ק על הפילטר ועל העבודה של ההחלפה שלו (99 ש"ח עבודה + 508.92 ש"ח רכיב).
2. זיכוי נוסף בדרך ועל סכום שהם יראו לנכון על עגמת הנפש - בעקבות חוסר מקצועיות אשר נמשכה לגבול המרמה בביצוע פעולות שבניגוד להוראות היצרן, תשלומים מיותרים, ואמינות רכב נתונה בספק בעקבות ה"טיפול" האומלל שלהם.
3. לקיחת אחריות על כל נזק שייגרם לתיבת הילוכים בשנה וחצי הקרובות, והתחייבות על כך בכתב.

על פחות מזה, לא הייתי מתפשר.

נערך לאחרונה על ידי amitbl : 12-10-09 ב 11:09.
amitbl מנותק   הגב עם ציטוט