קודם כל אני לא אצביע בסקר משום שאין בבעלותי יותר פיאט ולכן אין צורך, אבל אביע את דעתי:
אני רשום למועדון הזה מהרגע שהוקם בקיץ 2005 (רק בסוף 2008 מכרתי את הפיאט) ותמיד המלצתי לייצר מדבקות למסגרת לוחיות הרישוי האחוריות כמו שעושים בעלי מוסכים ומכוני רישוי. עוד העלתי רעיון לעצב מדבקה פנימית קטנה לשמשה הקדמית (כמו המדבקות של מועדון החמש, מדבקות הטסט ומבחני החורף).
לצערי, למרות שהיתה תמיכה הצעותיי לא התקבלו. חברי המועדון מהמיניין משלמים 100 ש"ח בשנה דמי חברות (ואפילו אני שילמתי במשך שנתיים) והכסף הזה הולך בעיקר לאחזקת האתר, לקניית כובעים וחולצות קצרות והדפסת הסמלים על גבי הפריטים הנ"ל.
המדבקות הלבנות עם הסמל הישן היו יוזמה של חבר פורום בשם עידו, אשר הודפסו כמדומני בבית דפוס של קרוב משפחתו/ חבר ולא יוזמה של הנהלת המועדון. ראיתי גם בטיול האחרון כמה רכבים עם מדבקה שקופה עם כתובת האתר, לא ברור לי האם זאת יוזמה פרטית או של ההנהלה.
שלא תבינו לא נכון- אין לי תלונות לאף אחד, אך לדעתי עדיף לוותר על החולצות והכובעים לטובת הדפסה מסיבית של מדבקות (לפגוש, לשמשה קדמית, ללוחית רישוי) כדי לפרסם את המועדון ולצבור חברים חדשים.
|