צפה בהודעה יחידה
ישן 25-09-09, 22:32   #1
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
חוויה בהתקנת מערכת

הפעם חוויה טובה והפעם חוויה שלי
לפני כמה שעות חזרתי מהתקנת המערכת החדשה שלי
בפעם הראשונה התקנתי בחנות במרכז אשר עשתה רושם טוב, אך כיום הוכח לי כי חיפפה ויש מצב הרסה לי את מקום הטוויטר המקורי במשולשים בדלתות (מלאה אותם בדבק חם), אך גם כך אלו מקומות לא מומלצים למקם טוויטרים.
המערכת הותקנה אצל יוסי אלפיין, אולי 800 ש"ח התקנה בסיסית נראית יקרה לעומת השאר, אך אם אתם רוצים התקנה כמו שצריך תפנו ליוסי, אם אתם רוצים להגיד שעשיתם התקנה, תלכו לכל מקום אחר.
באמת שמקצועיות ברמה שלא ראיתי, דגשים על הדברים הקטנים ביותר, אפילו אסטתיקה שלא נראית בעין. כל הכבלים מוסתרים ומסודרים, לא נפגע שום דבר מהפלסטיקה של הרכב, הכל נעשה ברמה אחרת. כבלים חדשים הוחדרו לדלתות דרך הצמה המחברת, והכל נבדק כמה וכמה פעמים לפני שההתקנה הושלמה.
עוד משהו, התקנתי ריפודי עור ברכב של הדר רוזן, ובגלל כך המושב האחורי לא היה נתפס, יוסי לא היה מוכן לכך ואמר כי זה לא בטיחותי, פתח את הכיסויים הוציא את המחבר שתופס את הברזל שמקבע את המושב והרכיב אותו מעל הריפודים, אפילו לא ביקשתי ממנו.
ואללה אני אשכנזי ומזה קמצן, אבל את ה800 ש"ח האלה נתתי לו והתבאסתי שלא היה לי עוד מזומן עליי כי היה מגיע לו מעל ומעבר על כמות ההשקעה שהוא נתן ברכב.

אישית מאוד ממליץ ואם אשתדרג בעתיד אני מניח שאתם יודעים לאן אלך.
שיהיה סופ"ש מצויין!
ערן