צפה בהודעה יחידה
ישן 23-09-09, 15:19   #13
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
אני רוצה לראות אותך עמית אם תרצה למכור את הרכב ותראה ששמו לך דוח שלא קיבלת.
תפנה לתחנה אחת ויגידו לך לעוף מפה ותעיף את המסמכים האלה איתך, ולאחר מכן תגיע לתחנה אחרת ויכנו אותך שקרן ויגידו שכל מה שאתה רוצה לעשות זה כסף על אנשים, שאתה זייפת מסמכים ואתה סך הכל מבקש שיבדקו את הדוח, ובסוף לאחר שאתה לא מוכן לעזוב אחרי העלבות חוזרות שלהם הוא אומר "אני אבדוק את הדוח למרות שאני יודע שאתה שקרן".
זה לא משנה אם הבחור שחוק, רגיל לישראלי המצוי ומבחינת חבר שלי זה ממש לא צריך לעניין אותו!
הוא לא עשה כלום, היה צריך לאבד 2 ימי עבודה בגלל טעות שלהם, לסבול יחס של תת רמה ועלבונות וגם הבחור שקנה את הרכב צריך לחכות עכשיו שבועיים סה"כ להעברת בעלות.
לא ביקשתי שיבטלו את הדוח ברחובות, אך יכלו לבצע בדיקה של הדוח? יכלו להרים טלפון למרחב איילון לעשות בירור של פחות מדקה? הריי הבירור מוצדק כי יש לו רישיון עם טסט לפני 10 חודשים.
קל מאוד לדבר מאחורי המקלדת ולהצדיק מקרה זה כשזה לא קרה לך, אני לא שונא שוטרים אך זה יחס שאני לא אסבול, ומה יקרה אם חס וחלילה יקרה אסון ואצור קשר ואקבל תגובה כזאת?

זכור לי גם מקרה שהיה בתקשורת על בחורה שנחטפה עם הרכב, וההורים התחננו למשטרה שתעזור להם, ובסוף מצאו אותה ברכב בשדה נטוש לפנות בוקר. אם היו מגיעים אליה קודם היה ניתן להצילה.