צפה בהודעה יחידה
ישן 23-09-09, 07:40   #9
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
amitbl הכל בסדר?
תאוות בצע? הוא ממש לא מחפש להוציא מזה כסף אלה לנסות להיכנס חזרה באלה שהתייחסו בו רע, ובגלל זה שאלתי אם זה שווה בכלל, בגלל שבטח הכי גרוע שהם יקבלו זה נזיפה.
מיליון שקל? *** סער הסתלבט עליינו.
וחוץ מזה אם אתה עושה טעות בכביש, אפילו אם לא התכוונת אתה תקבל דוח? לא בטוח. אם תתנהג יפה ויש לך עבר נקי אתה יכול לקבל אך ורק אזהרה, ואם תתנהג בחוצפה רוב הסיכויים כי כן תקבל דוח.
אז מה שונה פה?? הם עשו טעות, עוד הייתה להם את החוצפה להתייחס אליו ביחס לא הוגן ולא לתת לו את השירות המינימלי מההתחלה ולבדוק את הדוח במקום להריץ אותו ממקום למקום ולא להגיד לו "בעייה שלך".
אז כן, כמו שאנחנו מקבלים נקודות וקנס, (אני לא יודע אם זה כמו בצבא) אז אולי מגיע להם קנס ונזיפה בתיק האישי, כי אם השירות המינימלי היה ניתן, שזה כולל יחס אדיב כמו שמצופה מגוף שאמור לתת שירות לאזרח כל זה היה נמנע.
ואני לא יודע מה אתה מנסה להביע בלרשום "לתת לכם דוחות" בציטוט, אך הדוח פה לא ניתן לבן אדם על משהו קיים ונכון, אם היה המצב אז הוא היה משלם. הדוח פה הופל על הבן אדם כטעות מחשב/אנוש ואם אתה קורה לזה לשרת את הציבור..
אגב שלא תחשוב, יש לי גם חבר מאוד קרוב שהוא שוטר, הבעייה שהוא חושב אותו דבר והוא רואה גם את הכל מבפנים.