בדם יזע ודמעות (והרבה מבטי נאצה מהאישה...) הכל הורכב! טוויטרים במיקום המקורי עם סיליקון, ללא בית הפלסטיק שהם מגיעים איתו- פשוט רק הטוויטר.רמקולים במקומם ינוחו, קרוסים- צד ימין בתוך האוטו מתחת לתא הכפפות מאחורי הריפוד רצפה, צד שמאל בתוך תא הפיוזים. החיווט... עדיף שלא תשאלו... חצי חיווט מקורי- חצי מהבעלים הקודמים של האוטו (ימ"ש והאיזולירבנד המעפאן שלו!), והשלמות שלי (רק הלחמות עם בידוד מתכווץ הכל יפה ומושלם!). קיצור, הכל עובד יפה מאוד, רמקולים נחמדים לא נפלתי מהכיסא וסיבוב חלונות פתוחים-סיגריה מחוץ לחלון-מערכת על טראנסים בפול ווליום- לא ילך, אבל הסאונד נקי וצלול הקלה אמיתית אחרי מה שהיה שם מקודם. צלילים גבוהים קצת חזקים מדי לטעמי- הטוויטרים בהחלט עושים עבודה, אני צריך ללמוד לכוון שם את כל העסק (high cut' low cut), אבל הסה"כ נשמע מצוין. עם באסים חזקים מדי הדלתות רועדות ומקרקשות, אבל אני מדבר על ווליום ובאס חזקים ברמה של כאפה מהאישה וצעקות "תנמיך! כשהוצאתי את הרמקולים המקוריים גיליתי שהם היו קרועים לגמרי ען חוטים חשופים ושאר רעות חולות, אז יש שמחה ואושר עם הרמקולים החדשים

עכשיו---- מה לא נחליף את האחוריים? ברור שכן. מישהו יכול להמליץ על זוג 4" להחליף את האחוריים המקוריים שעכשיו, כשיש סאונד טוב באוטו, פתאום לא נשמעים טוב בכלל? אני מדבר על איזור ה 100-150 ש"ח כי כבר מתחתי את התקציב שלי יותר מדי. ראיתי שיש פיוניר וקנווד במחירים האלה, מכירים?
עוד משהו מוזר שקרה לי בזמן ההרכבה, מצאתי לחצן "סודי" מתחת לתא הכפפות, עושה רושם שהוא מקורי כי ההרכבה נראית מושלמת, אבל על החוטים שיוצאים ממנו יש איזולירבנד. ראיתים דבר כזה פעם? מעניין מה הוא עושה, ניסיתי ללחוץ ולא יצאו טילים מהגג