צפה בהודעה יחידה
ישן 19-09-09, 09:55   #6
liorwohl
Senior Member

האווטאר של liorwohl

הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
שהמנוע עומד להכבות באמת נדלקת המנורה של המצבר, אז כנראה שזה לא הבעייה

בקשר לזה האוטו נשאר דולק, זה כמובן בגלל הדיזה החשמלית שחכתו אצלך מתי שהיא התקלקלה. מה שהדיזה עושה זה להפסיק את הדלק מתי שאתה מכבה את האוטו, כדי שהוא לא ידלק מהגזים והחום שנשארו במנוע. לי הייתה את הדיזה המקורית עד שיום אחד היא התפגרה, ומה שקניתי בתור תחליף היה מאוד מאוד לא אמין, החלפנו אותה באותה החנות וגם החדשה לא הייתה טובה. בסופו של דבר האוטו לא היה מניע והיה נכבה ועושה צרות כל הזמן בשביל חלק שהסתדרתי טוב מאוד בלעדיו, אז כרגע אני נוסע עם דיזה חתוכה כמו כולם , אז אני לא ימליץ לך לקנות דיזה חדשה למרות שזה אמור להיות הפתרון לבעייה שלך.
אבל - אצלי האוטו נכבה מיידית גם שאין דיזה, אצלך כנראה צריך לנקות או לסדר משהו כדי שזה גם יהיה ככה, מה, זה כבר נשאיר למי שמבין יותר לענות

בקשר לאור בלוח שעונים, כנראה פשוט נשרפו כל הנורות, ממה שאני זוכר פשוט צריך לפרק את הלוח מהדשבורד עם מברג אלן ואז רואים את ה(בתי)נורות - פלסטיק שחור עגול שיש עליו מלבן ל"תפיסה", אתה מסובב אותם חצי סיבוב ואז אתה רואה את הנורה, שאותה צריך להחליף.

עריכה: יכול להיות שיש לך פה שילוב בעיות, אולי החוט החשמלי של הדיזה לא יושב טוב ובגלל זה מתי שהאוטו רועד הוא משתחרר לכמה שניות והאוטו רוצה להכבות
הכי טוב יהיה אם תפרק את הדיזה אצלך ותבדוק אם חתכו אותה או אם היא עוד שלמה ועובדת והבעייה רק חשמלית.
כדי למצוא אותה תפרק את הבית פילטר אוויר ואז אתה תראה את הקרבורטור, הדיזה היא החלק (היחיד) בקרבורטור שמחובר אילו חוט חשמל, ולפי זה אפשר לזהות אותה.

נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 19-09-09 ב 10:02.
liorwohl מנותק   הגב עם ציטוט